Ανέστης Βλάχος: «Σκέφτομαι συχνά τη ζωή μετά τον θάνατο. Την επάνω ζωή»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: «Σκέφτομαι συχνά τη ζωή μετά τον θάνατο. Την επάνω ζωή»

Ο Ανέστης Βλάχος έχει κάνει δύο γάμους, με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη, η οποία του χάρισε τον γιο του Ηρακλή, και με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση, με την οποία απέκτησε τη δημοσιογράφο κόρη του Ελλη Βλάχου.

Περηφανεύεται που ο εγγονός του Ανέστης Βλάχος τζούνιορ του μοιάζει και έχει κληρονομήσει τον δυναμισμό και το υποκριτικό του ταλέντο. Το βλέμμα του Ανέστη Βλάχου γλυκαίνει και γεμίζει νοσταλγία όταν θυμάται τις ελληνικές ταινίες του παλιού καλού κινηματογράφου. Ομως, σκληραίνει και γεμίζει αγανάκτηση όταν λέει ότι προβληματίζεται να κυκλοφορήσει στην πλατεία Βικτωρίας, που είναι η γειτονιά του και άλλοτε απολάμβανε τον πρωινό του καφέ συνομιλώντας χαρούμενα με κατοίκους της περιοχής.

«Πώς καταντήσαμε!» λέει με πίκρα στην Espresso. Εξηγεί, όμως, ότι δεν έχει μετανιώσει για καμιά επιλογή του ούτε για την εμπλοκή του με την πολιτική: «Για να τις πάρω ήταν σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο και έπρεπε να τις πάρω. Δεν θεωρώ πως έχω κάνει σφάλματα πολιτικά. Την κοινωνικότητα στήριζα. Το άδικο δεν το ήθελα ποτέ. Αντίθετα από τους ρόλους μου…» Επειτα από μια γεμάτη ζωή το ενδιαφέρον του στρέφεται στο τι θα ακολουθήσει μετά.

«Σκέφτομαι συχνά τη ζωή μετά τον θάνατο. Την επάνω ζωή. Θέλω να διαβάζω γι' αυτό. Ρωτάω και κανέναν παπά να μου εξηγήσει. Είναι ο παράδεισος… Η πνευματική αναζήτηση» λέει. Αν ξεκινούσε από την αρχή, ξέρει τι θα ήθελε να κάνει: «Να μάθω περισσότερα γράμματα. Να σπουδάσω κάτι, να διαβάσω πολλά βιβλία. Να μπορώ να μιλάω όμορφα, να νιώθω μορφωμένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved