Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της στο Instagram
Showbiz

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της στο Instagram

Κάποια στιγμή είχε γίνει μεγάλος ντόρος με τις φωτογραφίες που ανέβαζε η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media. Είχε συζητηθεί το αν τις ρετουσάρει, πόσο τις ρετουσάρει κτλ. Αισθάνθηκε άβολα με όλο αυτό η ίδια;

«Καθόλου. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως στο κομμάτι της δουλειάς μου οι φωτογραφίες μου που αφορούν ρούχα, μαγιό, καμπάνιες της εταιρείας μου προφανώς και θα είναι ρετουσαρισμένες. Προωθούν ένα προϊόν. Εδώ ρετουσάρονται όλες οι φωτογραφίσεις στα περιοδικά. Οι φωτογραφίσεις για το fashion brand μου γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά που οφείλουν να κάνουν. Δεν θα το σχολιάσω, το θεωρώ αυτονόητο. Απλά πουλάει το ρετούς σαν θέμα και γι' αυτό πήρε τόσο μεγάλη διάσταση. Τις φωτογραφίες προσωπικών μου στιγμών δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ» τόνισε στο People.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Πλέον όλοι δεν ανεβάζουν έτσι καμία φωτογραφία. Ακόμα και ένα φίλτρο είναι ρετούς από μόνο του.»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με το που άρχισε να γίνεται, λοιπόν, αυτός ο ντόρος, ανέβαζα καπάκι και βίντεο από πάνω μέχρι κάτω, να δουν και το ρούχο πώς κινείται, το ύφασμα του. Από εκεί και πέρα, όταν βγάζω μια φωτογραφία ή τραβάω ένα βίντεο, ξέρω πολύ καλά τις γωνίες μου, ξέρω πολύ καλά να στηθώ στο φακό, οπότε φυσικά θα ανεβάσω αυτή που με κολακεύει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved