Νίκος Αναδιώτης: «Δεν ψάχνω στη φιλία την ανταπόδοση»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν ψάχνω στη φιλία την ανταπόδοση»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τις συνεργασίες του και εξήγησε αν υπάρχουν φιλίες στον χώρο της σόουμπιζ.

Ποια συνεργασία σου από το παρελθόν θα μπορούσες να πεις πως σε έχει σημαδέψει;

Από κάθε δουλειά κρατάω τα καλά και μαθαίνω από τα άσχημα. Τα πρώτα είναι και πιο έντονα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συμμετοχή μου στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», που ακόμη και τώρα παίζει οε επανάληψη και λαμβάνω μηνύματα από αυτούς που το βλέπουν. Δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μου με το «Happy day» που ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Και φυσικά, δεν θα ξεχάσω και την τελευταία, που ήταν σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, στο «Nomads» του ΑΝΤ1, και αποκόμισα εμπειρίες ζωής που δύσκολα θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσω.

Η συμμετοχή σου στο σε έκανε να αναθεωρήσεις κάτι για τη ζωή σου;

Πολλά πράγματα. Για πρώτη φορά έζησα τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από την Ελλάδα και ειδικά σε αυτές τις συνθήκες.

Έκανες, όμως, και φίλους από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, θα πάρεις μέρος και στο νέο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζει ο Γιώργος Μαυρίδης, το «Beat Buzzer», και πριν από λίγες ημέρες κάνατε και τα γυρίσματα.

Η αλήθεια είναι ότι του εύχομαι τα καλύτερα και δεν θα το έκανα για κανέναν άλλον αν δεν ήταν φίλος μου πραγματικός, αφού το έκανα πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα η δική μου η εκπομπή. Είναι αυταπόδεικτο στοιχείο ότι τον θεωρώ φίλο μου χωρίς να ψάχνω αν ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Δεν ψάχνω στη φιλία την ανταπόδοση.

Άρα μπορείς να κανείς φίλους σε αυτόν τον χώρο...

Οι συνθήκες που γνώρισα τον Γιώργο και ζήσαμε για να γίνουμε φίλοι δεν μπορεί να τις ζήσει ο οποιοσδήποτε. Καθημερινά ήμασταν μαζί όλη μέρα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Και δώσαμε χρόνο. Δεν σου λέω ότι βγήκα από το παιχνίδι και έκανα 21 φίλους. Έκανα 21 γνωστούς και έχω καλά να πω, αλλά φίλους έκανα δύο και πολλές συμπάθειες.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved