Κώστας Τσουρός: «Όταν θέλω να αποφορτιστώ από όλους και όλα οδηγώ μόνος μου πολλά χλμ»
Showbiz

Κώστας Τσουρός: «Όταν θέλω να αποφορτιστώ από όλους και όλα οδηγώ μόνος μου πολλά χλμ»

Ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτει μικρά μυστικά που δεν γνωρίζετε για εκείνον. Πού μένει, τι φαγητό του αρέσει, τι κάνει για να χαλαρώσει και πού τρώει το καλύτερο σουβλάκι.

«Μεγάλωσα στην Κυψέλη και σήμερα μένω στην Ακρόπολη. Είμαι παιδί του κέντρου. Αγαπάω τις όμορφες βόλτες που κάνω στους υπέροχους πεζόδρομους. Από τη γειτονιά μου δεν θέλω ν’ αλλάξω τίποτα. Η περιοχή είναι πολυσυλλεκτική κι αυτό είναι που με τρελαίνει.

Λατρεύω να κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο μου στη νυχτερινή Αθήνα.

Αν μπορούσα, θα άλλαζα στην πόλη το κυκλοφοριακό κομφούζιο. Επίσης, θα φωταγωγούσα τα μνημεία που υπάρχουν στους δρόμους και θα τα αναδείκνυα. Το πιο γραφικό σημείο της Αθήνας για εμένα είναι ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η πόλη το καλοκαίρι θυμίζει γειτονιά. Όταν έχω όρεξη να φάω παγωτό, πηγαίνω στην Πλάκα. Θα μπορούσε να ανέβει μια θεατρική παράσταση στα Προπύλαια, μπροστά από τα υπέροχα κτίρια του Πανεπιστημίου, της Ακαδημίας και της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Θα ήθελα να δω εκεί αρχαίο δράμα.

Όταν θέλω να αποφορτιστώ απ' όλους και απ' όλα, παίρνω το αυτοκίνητο μου, βάζω μουσική και οδηγώ πολλά χιλιόμετρα μόνος μου. Γενικά, δεν μου αρέσουν τα ίδια και τα ίδια.

Προτιμώ να γνωρίζω συνεχώς νέα μέρη και νέες εμπειρίες.

Το αγαπημένο μου καλοκαιρινό κοκτέιλ είναι το sex on the beach. Μου αρέσει η γεύση του, στ' αλήθεια. Το καλύτερο σουβλάκι το έφαγα στο Μοναστηράκι. Το πιο γευστικό burger το δοκίμασα απρόσμενα μια μέρα που παρήγγειλα στο σπίτι. Όταν μου έρχεται η όρεξη για γευστικό σπιτικό φαγητό, πηγαίνω στα παραδοσιακά ταβερνάκια στην περιοχή της Ακρόπολης».

Πηγή: Down town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved