Κορινθίου: «Δεν θα με ενοχλήσουν τα σχόλια τύπου “η Μαρία πήρε κιλά”»
Showbiz

Κορινθίου: «Δεν θα με ενοχλήσουν τα σχόλια τύπου “η Μαρία πήρε κιλά”»

Η Μαρία Κορινθίου έχει αποδείξει πως δεν την νοιάζουν τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση της. Η γοητευτική ηθοποιός παραδέχτηκε πως άλλη είναι η αχίλλειος πτέρνα της…

-Πιστεύεις ότι υπάρχει, ρατσισμός για τους όμορφους ανθρώπους;

«Για όλους τους ανθρώπους υπάρχει ρατσισμός όχι μόνο για τους όμορφους. Είναι «ποιος σε ενοχλεί, χτύπα τον». Αν είναι χοντρός, αν είναι §αν, αν είναι καραφλός, αν είναι κοντός. Αλλά όλο αυτό πού αποσκοπεί; Νομίζω πως όταν ενοχλείς, ψάχνουν να βρουν ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα σου - αν έχεις, που όλοι έχουμε. Εγώ πάντως να το δηλώσω πως η αχίλλειος πτέρνα μου δεν είναι η εμφάνιση μου. Δεν θα με ενοχλήσουν τα σχόλια τύπου «η Μαρία πήρε κιλά». Αλλα πράγματα θα με ενοχλήσουν».

-Εσύ έχεις πιάσει τον εαυτό σου να είσαι ρατσίστρια;

«Ποτέ, και αυτό το μεταφέρω και στο παιδί μου - να σέβεται και να εκτιμά τον απέναντι της όποιος και να είναι αυτός. Αυτά είναι όπως μεγαλώνεις. Τι θα πάρεις από την οικογένεια σου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που είχε λατρεία στα ζώα και αυτό μεταφέρθηκε σε εμένα και μεταφέρθηκε και στο παιδί μου. Μεγάλωσα από τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου με τη φιλοσοφία ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας και γι' αυτό που είμαστε. Επίσης, να αγαπάμε, να σεβόμαστε, να νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας. Είμαστε υπεύθυνοι για τα παιδιά που μεγαλώνουμε. Δεν μπορούμε να τα δηλητηριάζουμε με μίσος, ρατσισμό και κακία, γιατί όλα αυτά οδηγούν στον φόβο. Δεν θέλω η Ισμήνη να μεγαλώσει σαν φοβισμένο πλάσμα. Επειδή εγώ ως παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή, θυμάμαι πολύ έντονα τη συμβουλή της μητέρας μου που μου έλεγε: «Έκανες κάτι κακό; Πείραξες κάποιον; Όχι. Τότε να μην ντρέπεσαι». Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τον εαυτό μας και γι' αυτό που είμαστε» ανέφερε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved