Χρυσοστόμου: «Έφαγα πολύ καιρό να είμαι σε αυτή την αθλιότητα του να ψάχνω μόνο για την πάρτη μου»
Showbiz

Χρυσοστόμου: «Έφαγα πολύ καιρό να είμαι σε αυτή την αθλιότητα του να ψάχνω μόνο για την πάρτη μου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου λατρεύει την δουλειά του και κάθε φορά πριν από κάθε νέα συνεργασία, βάζει στον εαυτό του μια πρόκληση.

-Τι είναι αυτό που σε ίντριγκαρει περισσότερο στη δουλειά σου;

«Μία πρόκληση που βάζω εγώ στον εαυτό μου είναι να μη μοιάζει ο ένας ρόλος μου με τον προηγούμενο. Στις «θεσμοφοριάζουσες» ο Αγάθωνας μπορεί να μοιάζει λίγο με κάποιον από αυτούς τους ρόλους που έκανα στις «Πέτρες», αλλά τον ερχόμενο χειμώνα θα παίξω σε κάτι πιο δραματικό, και αυτό εμένα με ιντριγκάρει. Επίσης, έχω μία μεγάλη και ωραία ένταση την πρώτη ημέρα της πρόβας. Μαθαίνω ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί εκείνη την ημέρα που τους βλέπω εκεί. Πάω στην πρόβα σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σε άλλο σχολείο. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι καινούργιοι μου συμμαθητές. Με αυτόν τον τρόπο, μου δημιουργείται μια ωραία ένταση και μετά υπάρχει μια πάρα πολύ ωραία ίντριγκα σε σχέση με το να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους και να δω αν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Έφαγα πολύ καιρό να είμαι σε αυτή την αθλιότητα του να ψάχνω μόνο για την πάρτη μου και το πώς θα είμαι εγώ καλός. Τώρα με νοιάζουν πιο πολύ οι άνθρωποι και όχι αν θα είμαι εγώ καλός…» τόνισε στο Mytv.

- Αυτό πώς προέκυψε;

«Αν έχεις φάει είκοσι χρόνια να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, κάποια στιγμή βαριούνται όλοι. Πάντα σε σχέση με τους άλλους ορίζεσαι. Άμα βλέπεις ότι δεν το πάει το κόλπο πια, λες βαρέθηκα. Οπότε αρχίζεις να δίνεις σημασία στους υπόλοιπους και όχι τόσο στο αν εσύ είσαι καλός. Άσε δε που, αν οι άλλοι είναι καλοί, εσύ είσαι καλύτερος...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved