Μουρούτσος-Περράκη: Μετά τις αγωγές διαζυγίου που αντάλλαξαν, ψάχνουν συναινετική λύση!
Showbiz

Μουρούτσος-Περράκη: Μετά τις αγωγές διαζυγίου που αντάλλαξαν, ψάχνουν συναινετική λύση!

Ένα απίστευτο παρασκήνιο εκτυλίσσεται με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Αναστασία Περράκη σε ό,τι αφορά το πολύκροτο διαζύγιό τους! 

Ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο και πρώην παίκτης του Survivor 2 και το πανέμορφο μοντέλο, μετά το 2013 που χώρισαν έχουν περάσει πολλά καθώς υπήρχε μόνιμα ένταση μεταξύ τους.

Εδώ και πέντε χρόνια, οι σχέσεις μεταξύ τους δεν ήταν και οι καλύτερες, όμως είχαν συμφωνήσει να μεγαλώνουν την εννιάχρονη σήμερα κόρη τους, Έλενα, με αγάπη και χωρίς εντάσεις. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου προκειμένου να χωρίσει και τυπικά από την πρώη του σύζυγο.

Μία ακόμα είδηση έσκασε σαν βόμβα πρόσφατα με πρωταγωνιστές τους δύο πρώην συζύγους και συγκεκριμένα ότι η Αναστασία Περράκη ανταπέδωσε με δική της αγωγή διαζυγίου.

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα του Secret, οι δυο τους εδώ και λίγες ημέρες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βρουν μία συναινετική λύση του γάμου τους που κράτησε μόλις τρία χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει αν οι δυο τους θα καταφέρουν τελικά να πετύχουν το συγκεκριμένο στόχο τους, όμως λέγεται ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συμβεί αυτό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved