Χρηστίδου – Μαραντίνης: «Ο μεγάλος γιος μας είναι προστατευτικός και ο μικρός τον θαυμάζει»
Showbiz

Χρηστίδου – Μαραντίνης: «Ο μεγάλος γιος μας είναι προστατευτικός και ο μικρός τον θαυμάζει»

Για τους δυο γιους τους και για το πως νιώθουν που έγιναν γονείς σε μικρή ηλικία μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μιλώντας για επόμενες γενιές: Τα αγόρια σας είναι 5 και 10 ετών πια!
Θ.: «Ο μεγάλος θα πάει πέμπτη δημοτικού και ο μικρός νήπιο. Έχουν πολύ καλή σχέση, ίσως γιατί με πέντε χρόνια διαφορά δεν μπορείς να έχεις ανταγωνισμό, τουλάχιστον στην ηλικία που είναι τώρα. Ο μεγάλος είναι προστατευτικός και ο μικρός τον θαυμάζει»
Σ.: «Μέχρι ο μικρός να σπάσει τα νεύρα του μεγάλου, που είναι πιο χαμηλών τόνων, και να αρχίσουν οι καβγάδες! Παιδιά, ξέρεις»

Γίνατε μικροί γονείς. Νιώθατε έτοιμοι να κάνετε οικογένεια ή απλά σας ήρθε;
Σ.: «Μικρή, όταν με ρωτούσες τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις, απαντούσα «μαμά». Ήταν στόχος ζωής για μένα. Το ήθελα πάρα πολύ. Παρόλο που ήρθε ξαφνικά και δεν το περιμέναμε, ήταν τεράστια η χαρά μου»

Θ.: «Εγώ σίγουρα, όταν με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω, δεν έλεγα μπαμπάς! Ποτέ στην πορεία της ζωής μου δεν είχα φτιάξει την εικόνα τού πώς θα είμαι ως πατέρας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσα πως αυτό θα έρθει είκοσι χρόνια μετά! Αυτό που με βοήθησε ήταν ότι ήμουν πολύ ερωτευμένος με τη Σίσσυ, οπότε το παιδί ήταν απόρροια του συναισθήματος. Μετά με βοήθησε και η ίδια η Σίσσυ, από τα πιο πρακτικά μέχρι το να ξεκλειδώσω συναισθηματικά. Στο δεύτερο παιδί ήμουν πολύ έτοιμος συναισθηματικά, ήδη από τη στιγμή της γέννας», λένε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved