Στέλιος Κρητικός: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι μόλις τελειώσει το παιχνίδι»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι μόλις τελειώσει το παιχνίδι»

Για τις φιλίες μέσα στο Survivor, ποια ήταν τα πρώτα λόγια που του είπαν οι δικοί του άνθρωποι μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για το αν υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλό του η νίκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στέλιος Κρητικός.

Φιλίες έκανες από το παιχνίδι;

«Βέβαια, έκανα πολύ δυνατές φιλίες κι αυτό επιβεβαιώνεται τώρα, που βγαίνουμε έξω με τα παιδιά. Επιβεβαιώνεται με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον Μιχάλη Μουρούτσο αλλά και τον Γιάννη Τσίλη, που είναι μέσα. Ήμασταν μια ομάδα και με την 'Ολγα Φαρμάκη και την Κατερίνα Δαλάκα, χτίσαμε δυνατές σχέσεις και ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι μόλις τελειώσει το παιχνίδι»

Ήθελες να φτάσεις στον τελικό;
«Ήταν θέμα τραυματισμού. Τα γόνατα μου επιβαρύνθηκαν πάρα πολύ από τους συχνούς τραυματισμούς και την αδυναμία, γιατί είχα χάσει παρά πολλά κιλά. Αυτό οδήγησε στο να στεγνώσει τελείως το σώμα μου και τα γόνατά μου, που είναι πολύ άσχημα τραυματισμένα αυτή τη στιγμή και ακόμα δεν έχω γίνει καλά. Έτσι, ήταν φυσικό κι επόμενο να έρθει η αποχώρηση μου κάποια στιγμή, αλλά αισθάνομαι γεμάτος. Έζησα 3,5 μήνες μέσα στο παιχνίδι, θα ήθελα να συνεχίσω, αν ήμουν καλά, γερός, γιατί είχα να προσφέρω πάρα πολλά στην ομάδα μου»

Ποιο ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε η οικογένεια σου, όταν τους συναντήσει;
«Είδα πρώτα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Το πρώτο σχόλιο που μου έκαναν οι γιοι μου ήταν: «Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα» και η γυναίκα μου είπε: «Είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί τον ίδιο άνθρωπο που ζούσα και γνώρισα αυτόν είδα και μέσα στο παιχνίδι», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved