Γιώργος Λιάγκας: Με τους γιους του στην Τήνο
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Με τους γιους του στην Τήνο

Η τηλεοπτική χρονιά που πέρασε έμοιαζε με roller coaster για τον Γιώργο Λιάγκα.

Μολονότι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ένα late night show το οποίο επιθυμούσε να παρουσιάσει, ολοκληρώθηκε χωρίς τον ίδιο στο τιμόνι κάποιας εκπομπής και με ένα συμβόλαιο που τον κρατά δεσμευμένο με τον ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή ο δημοφιλής παρουσιαστής βρίσκεται σε κατάσταση stand by αναμένοντας μία συζήτηση με το κανάλι που θα κρίνει το τηλεοπτικό μέλλον του. Μέχρι τότε, όμως, απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές μαζί με στενούς φίλους του και τα παιδιά του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό Gala, την προηγούμενη Δευτέρα επισκέφθηκε το νέο σπίτι όπου μετακόμισε η Φαίη Σκορδά για να παραλάβει τον Δημήτρη και τον Γιάννη και μαζί με τη μητέρα της παρουσιάστριας να παραθερίσουν για λίγες ημέρες στην Τήνο.

Το σπίτι στο νησί, το οποίο ο Λιάγκας αγόρασε πριν από μερικά χρόνια, αποτελεί το θερινό ορμητήριο από το οποίο καταστρώνει τις σύντομες αποδράσεις του με φουσκωτό σε άλλα κοντινά νησιά. Aπό την άλλη, η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα , έπρεπε να παραμείνει στο κλεινόν άστυ, αφού ο συσκέψεις για τη ριζική ανανέωση του «Πρωινού» συνεχίζονται, οι νέες ιδέες πάνε κι έρχονται, όπως και τα ονόματα των υποψήφιων συνεργατών.

Άλλωστε ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη για τη νέα σεζόν αναμένεται σκληρός και η παρουσιάστρια θέλει να είναι καθ' όλα ετοιμοπόλεμη - λέγεται ότι θα αλλάξει τα πάντα: από την παραγωγή και το σκηνικό μέχρι τους πανελίστες.

Σε λίγες ημέρες πάντως προγραμματίζει και εκείνη να αναχωρήσει για διακοπές στη Χαλκιδική πάντα μαζί με τις μεγάλες αγάπες ζωής της, τον 7χρονο Γιάννη και τον 4χρονο Δημήτρη.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved