Θύμα ληστείας ο Andrea Bocelli - Ήταν μέσα στο σπίτι με την οικογένειά του
Showbiz

Θύμα ληστείας ο Andrea Bocelli - Ήταν μέσα στο σπίτι με την οικογένειά του

Δύο άντρες φορώντας μάσκες του σκι, επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του Andrea Bocelli στο Φόρτε ντέι Μάρμι, την ώρα που αυτός μαζί με την οικογένεια και φίλους του βρίσκονταν μέσα.

O τενόρος δήλωσε στην Corriere Della Sera «ο φόβος για τους αγαπημένους μου ήταν υπαρκτός καθώς δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί».

Η παραβίαση του σπιτιού έγινε την περασμένη Τετάρτη και υπογράμμισε «ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα και μόλις είχαν επιστρέψει από το Τόρε ντελ Λάγκο, όπου συμμετείχα στο φεστιβάλ Πουτσίνι και στο σπίτι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, περίπου δώδεκα, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου Βερόνικα και κάποιοι φίλοι μας. Ακούσαμε μία φωνή ότι κάποιοι μπήκαν στο χώρο».

Και πρόσθεσε η σύζυγός του Veronica: «Ήταν δύο με μάσκες του σκι και σκοινιά. Είπαν ότι είχαν και όπλα, αλλά εμείς δεν τα είδαμε» και τόνισε: «έγινε συμπλοκή με τους φύλακες του σπιτιού, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν. Έξω τους περίμενε ένα αυτοκίνητο και ένα τρίτο άτομο».

Μάλιστα, ένας από τους φύλακες προσπάθησε να τους κυνηγήσει, όμως οι διαρρήκτες κατάφεραν και εξαφανίστηκαν.

Ο τενόρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ερασιτέχνες και αφελείς. Όλοι ξέρουν ότι το σπίτι μας είναι πάντα γεμάτο από κόσμο και φυλάσσεται συνεχώς. Επιπλέον δεν έχει μέσα τίποτα πολύτιμο που να θέλει κάποιος να κλέψει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα κλειδιά έξω από την πόρτα, αλλά εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για τους άλλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved