Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όλοι είναι αναλώσιμοι, δεν υπάρχει κάποιος που δεν είναι»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όλοι είναι αναλώσιμοι, δεν υπάρχει κάποιος που δεν είναι»

Τον απολαμβάνουμε στην εξαιρετική παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το αν οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα είναι αναλώσιμοι ενώ απάντησε στο πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά του.

Οι πρωταγωνιστές στην, Ελλάδα είναι αναλώσιμοι;
«Όλοι είναι αναλώσιμοι, δεν υπάρχει κάποιος που δεν είναι, όλοι είμαστε. «Φύγε εσύ, έλα εσύ». Πλέον δεν υπάρχουν σταρ, τίποτα. Έχουμε καλούς ηθοποιούς, αλλά σταρ δεν έχουμε, δεν έχουμε μεγέθη όπως η Τζένη (Καρέζη), η Αλίκη (Βουγιουκλάκη)... Η τηλεόραση δεν είναι τέχνη, δεν μπορεί να φτιάξει είδωλα. Ο θεατής έχει γίνει ηδονοβλεψίας, κοιτάει από την κλειδαρότρυπα. Δεν μπορεί να υπάρχει ένας σταρ όταν ο ίδιος φωτογραφίζεται στην τουαλέτα του. Έχουν ισοπεδωθεί όλα, είναι η εποχή της πλήρους απομυθοποίησης»

Νιώθεις πρωταγωνιστής;
«Εξαρτάται από τους ρόλους. Έχω κάνει πρωταγωνιστικούς ρόλους, πολλούς στην καριέρα μου. Με αυτή την έννοια ναι, νιώθω. Δεν έχω κανένα κόλλημα με τέτοια πράγματα. Συμβιβάζομαι όσο το δυνατόν λιγότερο μπορώ»

Διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου ή κάνεις κακή χρήση, οπότε τα αφήνεις στη σύζυγο σου;
«Όχι, τα διαχειρίζομαι εγώ και αν κάνω καμία βλακεία, εγώ θα τη... λουστώ, δεν τ' αφήνω. Διαχειρίζομαι τα οικονομικά της οικογένειας μου και φροντίζω να μην κάνω... πατάτες. Καμιά φορά μπορεί να μου ξεφύγει κάτι, αλλά γενικώς τα καταφέρνω», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved