Στέλιος Κρητικός: «Δεν ήθελα να μάθει κανένας τι περνούσα εγώ, οπότε το έζησα μόνος μου»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Δεν ήθελα να μάθει κανένας τι περνούσα εγώ, οπότε το έζησα μόνος μου»

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.

Η αλήθεια είναι πως σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή ωστόσο πριν είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε μετά το χωρισμό του από την πρώτη σύζυγο του, κάτι που δεν γνώριζαν ούτε οι γιοι του.

«Ένιωσα όμορφα και οικεία σε μια εκπομπή, ξέχασα ότι είχα κάμερες γύρω μου και μου κάνουν συνέντευξη, θεώρησα ότι απλώς συζητάω με φίλους, δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου να μοιραστώ. Αφέθηκα, χαλάρωσα και μοιράστηκα πράγματα τα οποία δεν ήξεραν τα πολύ στενά οικογενειακά μου πρόσωπα, γιατί δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Όμως, είναι κάτι περασμένο, που μεγαλώνοντας, δεν τους ταράζει και δεν τους στεναχωρεί. Είπα ότι δεν είχα χρήματα και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο μετά το χωρισμό μου. Δεν είχα τη διάθεση, ούτε την πρόθεση να με λυπηθούν, είπα κάτι που είχα ζήσει»

Πώς αντέδρασαν τα παιδιά του;
«Ήταν κάτι παλιό, είχαν περάσει 6-7 χρόνια και μου είπαν απλώς ότι δεν το ήξεραν. Τους ενημέρωσα ότι έφυγα από εκεί που ζούσα με την πρώην σύζυγο μου, αλλά δεν ήταν κάτι προμελετημένο το να χωρίσω. Ήταν μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή που συζήτησα και χώρισα από την πρώην σύζυγο μου, δεν είχα ετοιμάσει ή προετοιμάσει τα πράγματα, οπότε, μέχρι να βρω κάποιο σπίτι να μείνω και μέχρι να το μάθουν και οι φίλοι μου, να με τραβήξουν από το αφτί και να μου πουν ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο», δεν ήθελα να ζορίσω κανέναν. Ούτε ήθελα να μάθει κανένας τι περνούσα εγώ, οπότε το έζησα μόνος μου, αλλά το έκανα με γνώση του τι μου συμβαίνει, θέλω να περνάω τα δύσκολα μόνος μου», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved