Κούρκουλος-Δημητροπούλου: Πώς κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους μετά τον χωρισμό; Όλο το παρασκήνιο
Showbiz

Κούρκουλος-Δημητροπούλου: Πώς κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους μετά τον χωρισμό; Όλο το παρασκήνιο

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο και στην περίπτωση του Άλκη Κούρκουλου και της Ευγενίας Δημητροπούλου ισχύει απόλυτα µετά την επανασύνδεσή τους.

Πριν από ακριβώς έναν µήνα το ζευγάρι αιφνιδίαζε άπαντες µε την απόφασή του να δώσει τέλος στη σχέση του. Αυτός ο έρωτας, όµως, αποδείχτηκε πολύ δυνατός για να πεθάνει… Οι δύο ηθοποιοί ξεπέρασαν τις διαφορές και αποφάσισαν να δώσουν µια ακόµη ευκαιρία στη σχέση τους, βάζοντας ξανά το... κοντέρ της αγάπης τους να µετράει από εκεί ακριβώς που είχε σταµατήσει, έχοντας ήδη καταγράψει τέσσερα χρόνια κοινής ζωής.

Οπως µαρτυρούν στενοί φίλοι του ηθοποιού, το διάστηµα που µεσολάβησε από την ηµέρα που αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν ήταν αρκετό για να συνειδητοποιήσει ο Άλκης τι ακριβώς θέλει. Επειτα από αποµόνωση και περισυλλογή, ο ηθοποιός πήρε τις αποφάσεις του και σχεδίασε τον τρόπο δράσης του, ώστε να ξανακερδίσει τον χαµένο χρόνο του µε την Ευγενία. Γνωρίζοντας καλά πως εκείνη είχε πρεµιέρα την 1η Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λάρισας µε την παράσταση «Από τον γάµο στο διαζύγιο;» του Ζορζ Φεϊντό, που σκηνοθετεί η Ρουµπίνη Μοσχοχωρίδη, αποφάσισε να βρεθεί δίπλα της. ∆εν θα µπορούσε να γνωρίζει τι θα επακολουθούσε, όµως είχε αποφασίσει να διεκδικήσει ξανά το ενδιαφέρον της.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, όταν βρέθηκε στη Λάρισα ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητος. Αλλωστε ο ίδιος ποτέ δεν έδειξε αδυναµία στα φώτα της δηµοσιότητας ή σε οποιοδήποτε είδος κοσµικότητας. Ενώ η πρεµιέρα είχε οριστεί για αργά το απόγευµα, ο ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς στη Λάρισα και περιηγήθηκε στα πιο όµορφα σηµεία της πόλης, όπως το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, απ’ όπου ανήρτησε και φωτογραφίες.

Η αυλαία για την παράσταση στο Κηποθέατρο άνοιξε, ο Άλκης Κούρκουλος ήταν εκεί, στην πλατεία, να απολαµβάνει την ερµηνεία της Ευγενίας και εκείνη ενθουσιασµένη τον υποδέχτηκε στο καµαρίνι της λίγο µετά το τέλος της παράστασης. Ο πάγος ανάµεσά τους είχε και επισήµως σπάσει. Οπως αποκαλύπτουν αυτόπτες µάρτυρες, ήταν θέµα χρόνου να αποµονωθούν και να συζητήσουν για το µέλλον της σχέσης τους.

Το γυαλί ξανακόλλησε και από κοινού αποφάσισαν να ακούσουν την καρδιά τους. Το επόµενο διάστηµα θα είναι λίγο άβολο για το ζευγάρι, καθώς η Ευγενία θα βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα µε την εν λόγω παράσταση, µαζί µε τους Κώστα Αποστολάκη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Ειρήνη Κουτρουµάνου και ∆ηµήτρη Τσικούρα. Οµως, σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές, η όµορφη ηθοποιός ήδη σχεδιάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές µαζί µε τον αγαπηµένο της, που αναµένεται να είναι από τις πιο όµορφες της κοινής ζωής τους.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved