Κλέλια Πανταζή-Λευτέρης Τσάκαλος: Επόμενο βήμα, ένα παιδί!
Showbiz

Κλέλια Πανταζή-Λευτέρης Τσάκαλος: Επόμενο βήμα, ένα παιδί!

Την Κυριακή 1η Ιουλίου η Κλέλια Πανταζή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Τσάκαλο, σε κλίµα συγκίνησης αλλά και µεγάλης χαράς. 

Η πρωταθλήτρια και ολυµπιονίκης της ρυθµικής γυµναστικής και το στέλεχος γνωστής αλυσίδας καταστηµάτων εστίασης ένωσαν για πάντα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρίσκεται στο κτήµα «Ιπποστάσιο» στα Μεσόγεια. Κουµπάροι του ζευγαριού ήταν δύο παιδικοί τους φίλοι, η Ιωάννα Μπουζάλα και ο Αλέξης Παϊτέρης. Όσο για την εµφάνιση της νύφης, που εκείνη την ηµέρα ήταν όλα τα βλέµµατα στραµµένα επάνω της, η ίδια αποκάλυψε στη Realnews: «Το νυφικό µου το σχεδίασε η καλή µου φίλη και γνωστή σχεδιάστρια Αιµιλία Κρητικού».

Η νύφη έλαµπε µέσα στο ροζ νυφικό της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα στην όλη διακόσµηση του χώρου, που επίσης κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις. Η απόφαση του ζευγαριού να γίνει ο γάµος σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ήταν κοινή, όπως εξηγεί η Κλέλια Πανταζή: «Αυτή η στιγµή είναι ιερή και επιθυµία µας ήταν να γίνει µόνο για εµάς και τους δικούς µας ανθρώπους». Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της Γιάννης, µε τη µητέρα της Εφη και την αδελφή της Αννυ, που γνωρίσαµε καλύτερα από τη συµµετοχή της στο τελευταίο «Dancing with the stars», οι οποίοι καµάρωναν και χαίρονταν µε την ευτυχία της.

Παρά το γεγονός ότι ο γάµος ήταν «κλειστός», το ζευγάρι τίµησαν µε την παρουσία τους πολλοί σηµαντικοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισµού αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύντροφός του Βασιλική Μηλιούση έδωσαν το «παρών», ενώ η Βίκυ Κάβουρα και η Σόφη Πασχάλη το καταδιασκέδασαν, χορεύοντας µέχρι το πρωί υπό το άγρυπνο βλέµµα του χορογράφου και χορευτή Παύλου Μανογιαννάκη, παρτενέρ της νύφης στο «Dancing with the stars 4».

Μπορεί το τελευταίο διάστηµα να «φούντωναν» οι φήµες που ήθελαν την Κλέλια να περιµένει τον «καρπό» του έρωτά της από τον αγαπηµένο της, εκείνη, ωστόσο, «ξεκαθαρίζει»: «Οχι, δεν είµαι έγκυος. Θέλουµε πολύ ένα παιδάκι. Το τελευταίο διάστηµα είχαµε επικεντρωθεί πολύ στις προετοιµασίες του γάµου, και η αλήθεια είναι ότι ο Λευτέρης µε βοήθησε πολύ σε όλο αυτό. Το επόµενο βήµα θα είναι σίγουρα να κάνουµε ένα παιδάκι».

Εξαιτίας των επαγγελµατικών υποχρεώσεων του ζευγαριού, η Κλέλια και ο Λευτέρης δεν θα φύγουν για ταξίδι του µέλιτος, όπως συνηθίζεται. Πήγαν μόνο κάποιες ημέρες στην όμορφη Σκόπελο για να ξεκουραστούν! «Τον Αύγουστο θα πάµε στο νησί µας, τη Λήµνο», λέει η ίδια ενθουσιασµένη, µιας και είναι ένας από τους πιο αγαπηµένους τους προορισµούς. Αλλωστε, εκτός από ιδιαίτερη πατρίδα της όµορφης ολυµπιονίκη, είναι και ο τόπος όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα ο ένας τον άλλον πριν από δύο χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved