Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Με… χτυποκάρδια η πρώτη δημόσια έξοδός τους
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Με… χτυποκάρδια η πρώτη δημόσια έξοδός τους

Δυναµώνει στο πέρασµα του χρόνου ο παράφορος έρωτας της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Οι δύο τους συγκατοικούν στην περιοχή Παπάγου και χαίρονται την ευτυχία τους, τρέχοντας παράλληλα επαγγελµατικό µαραθώνιο.

Τον καιρό αυτό κάνουν εντατικότατα γυρίσµατα για την ταινία «Bachelor 3» που τους θέλει ζευγάρι και είναι αχώριστοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Μέσα στον Ιούλιο θα κάνουν µια µικρή απόδραση για να γεµίσουν τις µπαταρίες τους και µετά θα επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου τους περιµένει νέος φόρτος εργασίας.

Η Κατερίνα θα ξεκινήσει γυρίσµατα για τον νέο κύκλο της επιτυχηµένης σειράς «Τατουάζ» και παράλληλα θα κάνει πρόβες για τα άκρως φιλόδοξα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που τη θέλουν απόλυτη πρωταγωνίστρια, στον ρόλο της Λίζας Παπασταύρου, που είχε υποδυθεί στον κινηµατογράφο η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τη διασκευή-σκηνοθεσία του έργου του Αλέκου Σακελλάριου υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ πλάι της θα δούµε τους Ορέστη Τζιόβα, Μάρω Κοντού, Κώστα Βουτσά κ.ά.

Οσο για τον Γιάννη Τσιµιτσέλη; Κι εκείνον τον περιµένει ανάλογο τρέξιµο, µιας και θα κάνει γυρίσµατα για τον νέο κύκλο της σειράς «Ελα στη θέση µου» και πρόβες για την κωµωδία «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», που θα ανεβάσουν στο θέατρο «Βέµπο» οι Ρέππας-Παπαθανασίου, έχοντας στο πλάι του τον έµπειρο Γιάννη Ζουγανέλη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, Γιάννης και Κατερίνα έχουν συµφωνήσει να κάνουν µια ακόµα ταινία µαζί, υποδυόµενοι και πάλι ένα ζευγάρι. Τα γυρίσµατα θα πραγµατοποιθούν εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά δεν αποκαλύπτουν κάτι για την ώρα, αφού προέχει η προώθηση της ταινίας «Bachelor 3».

Μπορεί µέχρι στιγµής το πολυσυζητηµένο ζευγάρι να µην έχει πραγµατοποιήσει κάποια κοινή έξοδο και να τους βλέπουµε ξεχωριστά σε πρεµιέρες και κοσµικά event -πρόσφατα είδαµε την Κατερίνα στην πρεµιέρα της «Μαντάµ Σουσού» να συνοδεύεται από τον Ορέστη Τζιόβα- στις αρχές του φθινοπώρου, όµως, θα είναι έτοιµοι για την… πρεµιέρα τους.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι θα αποφύγει οποιαδήποτε δηµόσια έξοδο µέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, όταν και θα ανοίξει η αυλαία της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Ο Γιάννης Τσιµιτσέλης, που στηρίζει µε θέρµη τη σύντροφό του, θα δώσει το «παρών» στην πρεµιέρα της, βάζοντας τέλος στο κρυφτό που παίζουν τόσο καιρό µε τους παπαράτσι. Το τερπνόν µετά του ωφελίµου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved