Ιωάννα Πηλιχού-Μάκης Τσούφης: Γιόρτασαν την επέτειό τους στη Λευκάδα!
Showbiz

Ιωάννα Πηλιχού-Μάκης Τσούφης: Γιόρτασαν την επέτειό τους στη Λευκάδα!

Ακάθεκτοι συνεχίζουν την κοινή τους πορεία η Ιωάννα Πηλιχού και ο Μάκης Τσούφης, οι οποίοι γιόρτασαν πριν από λίγες ηµέρες την τέταρτη επέτειο της σχέσης τους.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη αρραβωνιαστεί και ζει κάτω από την ίδια στέγη σαν να είναι παντρεµένο, απολαµβάνει την ευτυχία του και πριν από µερικά βράδια είπε να το γιορτάσει µε αφορµή την επέτειό του. Εχοντας αποδράσει για λίγες ηµέρες στην όµορφη Λευκάδα, οι δυο τους έζησαν τον έρωτά τους ξεφεύγοντας για λίγο από τα τετριµµένα. Ισως αυτή να είναι η συνταγή για να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους, που άναψε το 2014 και παραµένει ζωντανή µέχρι και σήµερα.

Μάλιστα, το ζευγάρι, θέλοντας να µοιραστεί την ευτυχία του µε τους διαδικτυακούς του φίλους, ανέβασε ένα πολύ τρυφερό ενσταντανέ του, στο οποίο απεικονίζονται οι δυο τους να φιλιούνται παθιασµένα µε φόντο το σούρουπο δίπλα στη θάλασσα. Οσοι τους γνωρίζουν λένε πως οι δυο τους δείχνουν σαν να γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον και είναι αχώριστοι. Αυτό τον καιρό, µάλιστα, που η Ιωάννα απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση, είναι το δεξί χέρι του Μάκη στην εταιρεία οπτικοακουστικών και κινηµατογραφικών παραγωγών 77 Films, που του ανήκει.

Ειναι συνεχώς στο πλάι του και τον βοηθά σε κάθε του βήµα, στηρίζοντάς τον σε κάθε του επιλογή. Το ίδιο βέβαια κάνει και εκείνος για τη σύντροφό του, µε την οποία, όπως σχολιάζουν φίλοι τους, δεν έχουν σκοπό, τουλάχιστον προς το παρόν, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλωστε, σύμφωνα με τη Realnes και όπως λένε µε νόηµα οι ίδιοι άνθρωποι, ο γάµος για την Ιωάννα και τον Μάκη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χαρτί που δεν πρόκειται να φέρει καµία αλλαγή στη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved