Η συγκινητική στιγμή που ηθοποιός κόβει τα μαλλιά της λόγω καρκίνου και ξεσπά σε κλάματα
Showbiz

Η συγκινητική στιγμή που ηθοποιός κόβει τα μαλλιά της λόγω καρκίνου και ξεσπά σε κλάματα

Μόλις μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή της για την μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, η αγαπημένη ηθοποιός συγκινεί ξανά.

«Μερικές φορές, εκεί που δεν το περιμένεις, η ζωή σου ρίχνει μια σφαλιάρα. Πρόσφατα διαγνώστηκα με καρκίνο που έχει κάνει μετάσταση, κάτι το οποίο δεν είχαμε αντιληφθεί. Ένας πόνος οδήγησε σε κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε αυτή την απροσδόκητη διάγνωση. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι στο πλευρό μου, παρέχοντας μου την καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να ζητήσει κανείς. Είμαι πολύ ευλογημένη και ευγνώμων για καθέναν από αυτούς» συνέχισε. «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό, παρά να ληφθούν άμεσα μέτρα. Είμαστε αισιόδοξοι και είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Sonali Bendre.

Αυτή τη φορά μας δείχνει την επίσκεψή της στον κομμωτή της, όπου πήγε για να κόψει τα μακριά μαλλιά της και να προετοιμαστεί για την θεραπεία του καρκίνου.

«Η έκρηξη της αγάπης που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες ήταν τόσο μεγάλη. Οι ιστορίες σας μου έδωσαν μια πρόσθετη δόση δύναμης και θάρρους και το πιο σημαντικό, τη γνώση πως δεν είμαι μόνη» ανέφερε σε νέα της ανάρτηση.

Η Sonali Bendre, με καταγωγή από την Βομβάη, υποβάλλεται πλέον σε θεραπεία στη Νέα Υόρκη, όπως της συνέστησε η ιατρική της ομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved