Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Οταν η μητέρα μου ανακάλυψε ότι πηγαίνω κρυφά στη δραματική σχολή…»
Showbiz

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Οταν η μητέρα μου ανακάλυψε ότι πηγαίνω κρυφά στη δραματική σχολή…»

Τη σεζόν που μόλις πέρασε την απολαύσαμε στη σειρά Κάτι χωρισμένα παλικάρια, στο ρόλο της Ιουλίας, μιας καταπιεστικής μαμάς.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τις κάμερες.

Έχει δύο κόρες κι έναν καταπληκτικό σύζυγο. Πώς ζει με τόσες γυναίκες σε ένα σπίτι;

«Σε πληροφορώ, τον έχουμε στα όπα όπα. Η μία μας η κόρη, η Ειρήνη, έχει παντρευτεί και ζει στην Αγγλία. Οπότε η Γλυκερία τον διεκδικεί 100%. Περνάμε καταπληκτικά»

Ο σύζυγός της ήταν ο άντρας της ζωής της;
«Φυσικά! Θα σου πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Οταν η μητέρα μου ανακάλυψε ότι πηγαίνω κρυφά στη δραματική σχολή, με έστειλε στην Ιταλία να σπουδάσω Ιατρική, θα γινόμουν οδοντίατρος. Εκεί, όμως, ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα στη σχολή του Βιτόριο Γκάσμαν, αλλά βασανιζόμουν από τύψεις αν έπρεπε να παραμείνω στην Ιταλία, τη στιγμή που δεν είχα σκοπό να συνεχίσω στην Ιατρική. «Μα είναι σωστό ο πατέρας μου να μου στέλνει λεφτά κι εγώ να κάνω την ηθοποιό;» σκεφτόμουν. Τότε είχα γνωρίσει και τον άντρα μου, τον Τάσο, οπότε τον ρώτησα: «Τώρα, Τάσο μου, τι θα κάνω;» Εκείνος μου είπε μια κουβέντα, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ: «Το όνειρό σου πραγματικότητα». Στο μεταξύ, ο Τάσος ήταν φοιτητής στην Κτηνιατρική κι εκείνη τη στιγμή που άκουσα αυτό από τα χείλη του σκέφτηκα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου!»

Η πρόταση γάμου ήρθε αυθόρμητα;
«Καθόλου. Πέρναγαν τα χρόνια και μου έλεγε: «Εντάξει, κάποια στιγμή, αφού κάνω και το ιατρείο και φτιάξω και το σπίτι και πάρω και το αυτοκίνητο, μπορούμε να παντρευτούμε». Τότε του είπα: «Να σου βρω ένα καλό κορίτσι να σε παντρέψω; Εχασα που έχασα τόσα χρόνια. Αρκετά μέχρι εδώ. Αν θελήσω να κάνω ένα παιδί, θα μου πεις “περίμενε να κάνω κι αυτό κι εκείνο”;». Εκείνο το βράδυ μού ζήτησε να παντρευτούμε», εξομολογείται η ίδια στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved