Αναδιώτης: «Αυτό που με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο είναι η πίστη μου στο Θεό»
Showbiz

Αναδιώτης: «Αυτό που με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο είναι η πίστη μου στο Θεό»

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε ότι η πίστη του στο Θεό τον κάνει να αντιστέκεται στους πειρασμούς που βρίσκει μπροστά του.

Ο γοητευτικός παρουσιαστής, ηθοποιός, μοντέλο, μίλησε επίσης για τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο όταν τον πλησιάζουν στο δρόμο.
Οι προκλήσεις στον τηλεοπτικό αλλά και στον "καλλιτεχνικό χώρο, όπου, κινείστε, είναι πολλές. Εχετε δηλώσει επανειλημμένως ότι είστε βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Πιστεύετε ότι αυτή η σχέση σας με τον Θεό σας έχει βοηθήσει να αντιστέκεστε στους πειρασμούς που βρίσκετε μπροστά σας;
«Σίγουρα. Μόνο αυτό μπορεί να με ισορροπήσει στη δουλειά που κάνω. Δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα διαφορετικά. Αυτό που με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο είναι η πίστη μου στον Θεό».

Ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει; Σας πλησιάζουν; Τι σας λένε;
«Ναι, με πλησιάζουν πάντα με καλή διάθεση, καλοπροαίρετα και καθόλου ενοχλητικά. Μου λένε άλλοι για το πρωινό που κάνω τώρα στον ΑΝΤΙ, άλλοι για σίριαλ στο οποίο συμμετέχω και παίζεται τώρα σε επανάληψη. Αλλοι, πάλι, μου λένε ότι «είσαι πιο ωραίος από κοντά».

Τα σχέδια σας για το μέλλον;
«Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον. Το μόνο που εύχομαι για το μέλλον είναι να έχω την υγεία μου την ψυχική και τη σωματική, εγώ και η οικογένεια μου. Θέλω να απολαύσω τόσο πολύ αυτό που μου συμβαίνει τώρα επαγγελματικά, οπότε δεν θέλω καν να σκέφτομαι το μετά», λέει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved