Mελίνα Ασλανίδου: Μόνιμη κάτοικος Χανίων
Showbiz

Mελίνα Ασλανίδου: Μόνιμη κάτοικος Χανίων

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μουντάκης, έτοιμοι για μόνιμη συγκατοίκηση.

Tην πρώτη μεγάλη αλλαγή την πραγματοποίησε. Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε ξανθιά ύστερα από παρότρυνση του αγαπημένου της, Βασίλη Μουντάκη, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους κομμωτές στην Ελλάδα και φυσικά η δημοφιλής καλλιτέχνις τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Έτσι την αλλαγή στο Ιοοκ της την έκανε στα Χανιά, όπου βρίσκεται το Vasilis Mountakis Hairways.

Τα σχόλια που κέρδισε ήταν θετικά. Από τότε, όμως, η ταλαντούχα τραγουδίστρια «ρίζωσε» στην όμορφη κρητική πόλη, πραγματοποιώντας τη δεύτερη μεγάλη αλλαγή. Η ίδια ζούσε στην Αθήνα, ενώ ο σύντροφος της στα Χανιά, αλλά ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης και αφού έχει γνωρίσει την οικογένεια του και τους φίλους του, νιώθει την Κρήτη σαν δικό της σπίτι. Έτσι λίγο πριν από το καλοκαίρι ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για να μείνουν μαζί.

Η πρώτη «πρόβα» έγινε το περασμένο Πάσχα, που το πέρασε στα Χανιά με τον καλό της και τους συγγενείς του. Σαν μέλος της οικογένειας διασκέδασε με την ψυχή της και συνεχώς τραβούσε βίντεο με το κινητό της, τα οποία και δημοσίευε. Αυτό το καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η Μελίνα Ασλανίδου θα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ο Βασίλης Μουντάκης θα πρέπει να βρίσκεται στα Χανιά, στο κομμωτήριο του. Βέβαια, θα υπάρξουν οι μέρες που θα κάνουν διακοπές. Το νέο όμως είναι πως τον χειμώνα η Μελίνα θα βρίσκεται στην Αθήνα μόνο για τις εμφανίσεις που συζητά από τώρα για νυχτερινό κέντρο, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα είναι στα Χανιά.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με το Secret το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα. Προχωρά αργά αλλά σταθερά και η συγκατοίκηση είναι κάτι που επιθυμούν και οι δύο, καθώς τους κούρασαν τα ταξίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, αυτό που θέλουν είναι να έχουν ένα σπίτι και να το μοιράζονται. Να... νιώθουν σαν παντρεμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved