Αναδιώτης-Σταματοπούλου: Ποια κρίση στο γάμο τους και ποιος χωρισμός; Πάνε για τρίτο παιδί!
Showbiz

Αναδιώτης-Σταματοπούλου: Ποια κρίση στο γάμο τους και ποιος χωρισμός; Πάνε για τρίτο παιδί!

Λίγο πριν από την επέτειο του γάμου τους, φήμες ήθελαν τον Νίκο Αναδιώτη και τη Βασιλική Σταματοπούλου να περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους. 

Ο ίδιος μιλώντας στη Realnews διαλύει τις φήμες και επιβεβαιώνει πως ο γάμος του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και καμία κρίση δεν τον έχει κλονίσει. Ο ηθοποιός, που παρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» με τη Νικολέτα Ράλλη στον ΑΝΤ1, έκανε αρκετές εμφανίσεις single το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και οι φήμες περί έντασης στον γάμο του οργίασαν. «Ο γάμος μου δεν περνά κρίση και μου κάνει εντύπωση που το ακούω», λέει ο παρουσιαστής και προσθέτει: «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου είναι αυξημένες και λόγω της εκπομπής, με αποτέλεσμα η Ρούλα λόγω των δυο μας παιδιών να μην μπορεί να με ακολουθήσει σε όλα».

Αν και το ζευγάρι μάς είχε συνηθίσει να εμφανίζεται παντού μαζί, αυτό δεν συμβαίνει τελευταία, αφού οι απαιτήσεις των δύο μικρών γιων τους «προστάζουν» άλλες συνήθειες. Εκείνο, όμως, που είναι σίγουρο είναι ότι νιώθουν πολύ όμορφα και οι δύο στον γάμο τους, ενώ, σύμφωνα με το περιβάλλον τους, έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγους μήνες βρισκόταν στις Φιλιππίνες, καθώς συμμετείχε στο «Nomads», λατρεύει τον θεσμό της οικογένειας, γι’ αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του αρκετά νωρίς. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2016 και σε περίπου έναν μήνα θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου του μαζί με τους δύο γιους του, τον πεντάχρονο Σπύρο και τον μόλις δύο ετών Κωνσταντίνο.

Αν και το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά φορτωμένο λόγω των νέων τηλεοπτικών υποχρεώσεων του Νίκου, η Βασιλική είναι πάντα δίπλα του κρατώντας χαμηλούς τόνους και στηρίζοντας την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με τον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί οκτώ ολόκληρα χρόνια. Στόχος του ζευγαριού είναι να ξεκλέβουν μερικά Σαββατοκύριακα πηγαίνοντας στον τόπο καταγωγής του ηθοποιού, στο Αίγιο, όπου βρίσκονται και οι παππούδες των παιδιών.

Στο τέλος του καλοκαιριού, όταν η εκπομπή ολοκληρώσει τον κύκλο της, σκέφτονται να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved