Έλληνας σχεδιαστής ξεσπάει: «Η ξενομανία οργιάζει, τα ξένα είναι κουρέλια»
Showbiz

Έλληνας σχεδιαστής ξεσπάει: «Η ξενομανία οργιάζει, τα ξένα είναι κουρέλια»

Αγαπάει την Ελλάδα και το δείχνει μέσα από την δουλειά του, αφού πολλές από την δημιουργία του έχουν άρωμα Ελλάδας.

Έχει συνεργαστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα της μόδας και έχει κάνει fashion shows στις Μητροπόλεις της μόδας.

Πρόσφατα, έκανε επίδειξη μόδας στην Εστία Νέας Σμύρνης ένα πολιτιστικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1930. Το show του Βασίλειου Κωστέτσου ήταν αφιερωμένο στους προγόνους του από την Προύσα της Σμύρνης.

«Η επιλογή, ήταν δική μου. Ήθελα να το κάνω πριν από δύο χρόνια... Μετά το σόου μου στο Ηρώδειο έπεσαν στα χέρια μου γραπτά κείμενα από ένα βιβλίο του αδερφού της μητέρας μου, του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε γράψει ένα κείμενο ιστορικό για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Είχε ολόκληρη την ιστορία της μητέρας μου», εξήγησε στο Secret και συνέχισε: «Ήταν μεγάλη η συγκίνηση νια μένα. Δάκρυσα στα αλήθεια με το που ξεκίνησε. Ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω».

Μάλιστα πριν λίγο καιρό, είχε κάνει μια επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο θέλοντας να δείξει κάτι διαφορετικό.

«Σήμερα που το βλέπουν οι νέοι στο Διαδίκτυο ή σε φωτογραφίες, θεωρούν απίστευτο πώς ένας Έλληνας κατάφερε και έφερε τα top models στην Ελλάδα. Το βλέπω στο βλέμμα τους. Είδαν το σόου στη Νέα Σμύρνη και έλεγαν «τι υπερπαραγωγή» Πού να έβλεπαν τι έκανα στο παρελθόν».

Όσο για τις Ελληνίδες που επιλέγουν ξένους σχεδιαστές δήλωσε: «Οργιάζει η ξενομανία σήμερα. Φοράνε τα ξένα, που είναι κουρέλια. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Βλέπω βιοτεχνίες στο Κολωνάκι με ελληνικά ρούχα και είναι άδειες. Δεν ξέρω τι να πω. Νομίζουν πως πάνε στο εξωτερικό αν φορέσουν κάτι με ξένη υπογραφή;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved