Δεν πάει το μυαλό σας για ποιον προοριζόταν «το τραίνο» της Βίσση
Showbiz

Δεν πάει το μυαλό σας για ποιον προοριζόταν «το τραίνο» της Βίσση

Η Σόφη Παππά πριν πάει το «τραίνο» στην Άννα Βίσση, το είχε δώσει σε αρκετούς τραγουδιστές να το πουν. 

Η ερμηνεία της Άννας Βίσση, όμως ήταν εκείνη που ήθέλε η στιχουργός και έτσι το είπε και το απογείωσε.

Ωστόσο, η Άννα Παππά το είχε στείλει και σε έναν άλλο λαϊκό τραγουδιστή, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Ποιο ήταν αυτό που σου άλλαξε τη ζωή; Υπάρχει τραγούδι που σου άλλαξε τη ζωή;

«Ένιωσα υπέροχα μετά το «Τρένο», γιατί μετά από μακρόχρονη σιωπή λόγω γάμου και παιδιού ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Ήμουν ικανοποιημένη οικονομικά σαν στιχουργός, αλλά αυτή την αγάπη δεν την είχα νιώσει. Το δεύτερο πρόσωπο που έχω στην καρδιά μου, είναι η Άννα Βίσση. Μέχρι τότε, έγραφα τραγούδια για μεγάλους τραγουδιστές, αλλά η Άννα, με το «Τρένο», με απογείωσε και δέχθηκα την αγάπη του κόσμου. Με την Άννα που είναι μέσα στην νεολαία, πήγαμε και στα MAD. Πήραμε 7 βραβεία. Αλλά, η μεγαλύτερη δικαίωση, ήταν όταν οι μεγαλύτεροι συνθέτες της χώρας μου, Σπανός, Πλέσσας, Κατσαρός, μου δώσανε το βραβείο στίχου. Τη στιγμή που ευχαριστούσα τους μεγαλύτερους στιχουργούς της χώρας, ακούστηκε από κάτω η φωνή του ηθοποιού Κώστα Καρρά που είπε «Είσαι κι εσύ ανάμεσα τους». Εκεί, ευχαρίστησα τον θεό. Το τρένο μου έδωσε το λίγο παραπάνω.»

Πώς το έγραψες αυτό το τραγούδι;

«Επειδή η πρώτη μου αγάπη ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ εδώ, πάντα είχαμε το σκηνικό να κυνηγάω ένα τρένο»

Έχει τον τρομερό στίχο «Αν μπορούσα τη ζωή σε μια στιγμή να την αλλάξω». Αυτό σημαίνει ότι αυτό το τραγούδι το είχες γράψει καιρό πριν.

«Ήταν πολλά χρόνια σε συρτάρι. Το είχα δείξει στον Ρέμο, αλλά μου είπε ότι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Το είπε ο Δημήτρης Κόκκοτας, το είπαν πολλοί, αλλά με την Άννα είπα πως αυτή την ερμηνεία ήθελα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved