Άννα Βαγενά: «Νιώθω πως ο Λουκιανός είναι εδώ»
Showbiz

Άννα Βαγενά: «Νιώθω πως ο Λουκιανός είναι εδώ»

Πέρασε ενάμισης χρόνος από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη και η σύζυγός του, Άννα Βαγενά, λέει ότι τον νιώθει ακόμα δίπλα της.

Η ηθοποιός, επιχειρηματίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σπίτι τους.

Πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας αυτό τον χρόνο;

«Δεν έχει αλλάξει. Είναι σαν να είναι πάντα εδώ. Σκέψου ότι στο σπίτι δεν έχουμε αλλάξει τίποτα. Ούτε το σημείο που καθόταν ούτε το studio του. Νιώθω πως ο Λουκιανός είναι εδώ κοντά μας, δίπλα μου. Χωρίς να είναι αρρωστημένο αυτό, άλλωστε τριγύρω έχω ένα εγγονάκι που χαίρεται, παίζει και γελάει. Δεν είναι κάτι που λέω με στενοχώρια και με δυστυχία. Ο πόνος ο βαθύς πάντα θα υπάρχει και δεν θα φύγει ποτέ. Ο πόνος ο βαθύς, όμως, δεν σε κάνει πάντα μεμψίμοιρο και γκρινιάρη. Μπορεί να σε κάνει και το αντίθετο. Μπορεί να σε κάνει γενναιόδωρο, να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στους ανθρώπους. Να σε κάνει να νιώθεις ότι όλοι είμαστε αδέρφια μπροστά στον θάνατο».

Του μιλάτε καμιά φορά όταν τον νιώθετε κοντά σας;

«Δεν είναι ότι παραμιλάω. Καμιά φορά, παίρνω το στιλό του και, επειδή ξέρω ότι δεν ήθελε κανένας να πειράζει τα πράγματα του, του λέω: «Λουκιανέ, θα πάρω λίγο το στιλό και θα το ξαναβάλω στη θέση του, ε;».

Έχετε αγωνία για το αν η μουσική του θα συνεχίσει να ακούγεται;

«Οχι, δεν έχω τέτοιες αγωνίες. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε τίποτα στον κόσμο. Αν αντέξουν, θα αντέξουν. Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Θα βγουν και άλλοι άνθρωποι, νεότεροι, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Αλλά τα καλά πράγματα συνήθως αντέχουν στον χρόνο».

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας τραγούδι του;

«Το Όταν η Πόλη Κοιμάται. Ο στίχος λέει: «Και όταν εγώ τραγουδάω, θέλω με αυτό να σου πω πως σε θυμάμαι πάντα και πάντα σ' αγαπώ». Του το αφιερώνω», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved