Κώστας Αποστολάκης: «Το χιούμορ είναι μεγάλη ιστορία για την πορεία ενός ζευγαριού»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Το χιούμορ είναι μεγάλη ιστορία για την πορεία ενός ζευγαριού»

Ο Κώστας Αποστολάκης υποδεύεται δυο διαφορετικούς ρόλους στην ίδια παράσταση. 

Πριν από λίγες ημέρες ξεκινήσατε την περιοδεία με το έργο «Από το γάρο στο διαζύγιο;»

«Πρόκειται για την καλοκαιρινή παραγωγή του θεσσαλικού θεάτρου που παρουσιάζει την κωμωδία του Ζ. Φευντώ «Από το γάμο στο διαζύγιο;» και περιλαμβάνει δύο μονόπρακτα: «Ο παρ' ολίγον θάνατος της πεθεράς» και «Η δυσκοιλιότητα του μπέμπη» σε σκηνοθεσία της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη. Είμαστε με την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπούλο, την Ειρήνη Κουτρουμάνου και τον Δημήτρη Τσικούρα»

Μίλησέ μας για τους ρόλους που υποδύεσαι

«Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ο Λουσιέν, ο οποίος είναι λίγο υποτακτικός στη γυναίκα του και το παίζει καλλιτέχνης, ενώ είναι ο ταμίας σε μια γκαλερί. Ο δεύτερος είναι ο Μπαστιάν, ο οποίος είναι κατασκευαστής πορσελάνινων δοχείων νυκτός και περιμένει τον επίτροπο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης για να εγκρίνει μια άθραυστη πορσελάνη. Εκείνη τη στιγμή, η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση υστερίας επειδή ο μπέμπης έχει δυσκοιλιότητα και κάνει ότι μπορεί για να δώσει εκείνος το καθαρκτικό του. Ο Φευντώ διαλέγει εξαιρετικές καταστάσεις καθημερινής τρέλας που ζουν τα ζευγάρια μέσα στο σπίτι τους και όπως λέει αν τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Σε τι βαθμό επηρεάζονται οι σχέσεις των ζευγαριών εξαιτίας της έλλειψης του χιούμορ;

«Σε βαθμό κακουργήματος. Το χιούμορ είναι μεγάλη ιστορία για την πορεία ενός ζευγαριού. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, ότι έχω βρεθεί αρκετές φορές σε τέτοιες σχέσεις»

Για ποιον άλλο λόγο καταστρέφεται μια σχέση;

«Να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά εάν δεν έχει συμβεί κάτι σημαντικό όπως ένα θέμα υγείας. Επειδή θέλει ο ένας να επιβληθεί στον άλλο, η σχέση γίνεται ανταγωνιστική» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved