Αποστολάκης: «Με θεωρώ τυχερό που τα τελευταία χρόνια μπορώ να συνδυάζω τηλεόραση και θέατρο»
Showbiz

Αποστολάκης: «Με θεωρώ τυχερό που τα τελευταία χρόνια μπορώ να συνδυάζω τηλεόραση και θέατρο»

Ο Κώστας Αποστολάκης σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει τηλεόραση ταυτόχρονα με το θέατρο.

Ακόμη μία χρονιά, κατάφερες να συνδυάσεις την τηλεόραση με το θέατρο...

Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό που τα τελευταία 7 - 8 χρόνια μπορώ και συνδυάζω την τηλεόραση και το θέατρο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τύχη, αλλά απόρροια και αποτέλεσμα των 28 χρόνων που ασχολούμαι σοβαρά με το επάγγελμά μου. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μη χάσω το μεράκι μου.

Δεν έχεις αισθανθεί να σου βάζουν τρικλοποδιές για να σου κόψουν τη φόρα;

Δεν νομίζω ότι μου έβαλε κανείς τρικλοποδιά, απλώς τσαντιζόμαστε και στενοχωριόμαστε όταν δεν έχει αντίκρισμα η δουλειά μας. Όταν έχει αντίκρισμα, δεν μας νοιάζει τίποτα. Δεν τέθηκε θέμα τρικλοποδιάς, απλά δεν με πίστευαν...

Πλέον θεωρείς ότι έχεις βάλει στη θέση τους όσους δεν σε πίστευαν; Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν με πίστευαν καθόλου και με έπαιρναν ελαφριά και τώρα με καλούν για δουλειά. Όταν αυτοί οι άνθρωποι σε καλούν για δουλειά, αισθάνεσαι δικαίωση. Το γεγονός ότι με παίρνουν τηλέφωνο για δουλειά είναι μια δικαίωση. Από την άλλη, όμως, δεν το έκαναν επίτηδες. Απλώς δεν πίστευαν σ' αυτό το πράγμα που κάνω. Πλέον, όλο αυτό έχει μια δικαίωση και είμαι τυχερός που δεν έχω απωθημένα στη δουλειά μου, εν αντιθέσει με ένα μεγάλο ποσοστό των συναδέλφων μου που δεν τους συμβαίνουν όσα θα ήθελαν.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved