Βουγιουκλάκης: «Λάθος δήλωση της κυρίας Γερονικολού. Τη συμβουλεύω να προσέχει άλλη φορά»
Showbiz

Βουγιουκλάκης: «Λάθος δήλωση της κυρίας Γερονικολού. Τη συμβουλεύω να προσέχει άλλη φορά»

Η ηθοποιός απάντησε στον σκηνοθέτη και εκείνος σε νέα του συνέντευξη σχολίασε την απάντησή της.

«Δεν είναι κακό να μην ξέρω την Κατερίνα Γερονικολού. Δεν την γνωρίζω. Πρώτη φορά την άκουσα. Κακό είναι; Λάθος δήλωση της κυρίας Γερονικολού. Επειδή είναι νέο κορίτσι την συμβουλεύω να προσέχει άλλη φορά. Αν είναι πολύ καλή παράσταση θα την χειροκροτήσω, αν είναι κακή παράσταση θα τη λοιδωρήσω. Από τα remake μέχρι σήμερα έχω μια απογοήτευση.

Το σίριαλ που έγινε για την Αλίκη ήταν μια πολύ μεγάλη αποτυχία. Η κυρία Παπουτσάκη, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, οδηγήθηκε λανθασμένα. Η Αλίκη ήταν τεράστια προσωπικότητα και στις ταινίες της ήταν αφελές κοριτσάκι πολλές φορές. Η κυρία Παπουτσάκη οδηγήθηκε και στη ζωή της να είναι το αφελές κοριτσάκι».

Η αγάπη του Τάκη Βουγιουκλάκη ήταν τόσο μεγάλη για την αδελφή του Αλίκη που υποκρινόταν ότι όλα ήταν καλά όταν εκείνη είχε αρρωστήσει και όδευε προς το τέλος. «Έχετε ακούσει για Ρίχτερ 10 βαθμών; Καταστροφή! Θυμάμαι μια φορά που είχε κάτι αντιληφθεί η Αλίκη και λέει στην κοπέλα που ήταν κοντά της «Τώρα που θα έρθει ο Τάκης θα καταλάβουμε αν είναι καλά τα πράγματα γιατί το φαγητό τον περιμένει. Εγώ γυρίζοντας από το ιατρικό συμβούλιο δεν κατέβαινε ούτε νερό και μου λέει η κοπέλα «Κύριε Τάκη το φαγητό σας» και λέω «Άντε μπράβο! Κι έχω μια πείνα…» Κι εκεί που δεν κατέβαινε ούτε νερό, το έφαγα όλο το φαγητό μου και σκούπισα το πιάτο με το ψωμί. Και γυρίζει η Αλίκη και κλείνει το μάτι στην κοπέλα, σαν να της έλεγε καλά πάμε», δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved