Ο Γιώργος Λιανός βάζει τέλος στις φήμες: «Γελάω με αυτούς που λένε ότι έχουμε κόντρα με τον Σάκη»
Showbiz

Ο Γιώργος Λιανός βάζει τέλος στις φήμες: «Γελάω με αυτούς που λένε ότι έχουμε κόντρα με τον Σάκη»

 Ο Γιώργος Λιανός, μετά το τέλος του survivor 2, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε είχε κόντρα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δημοσιεύματα τα έβρισκε αστεία τόσο ο ίδιος όσο και ο Σάκης!

Δημοσιεύματα σας ήθελαν να μη διατηρείτε καλές σχέσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τι απαντάτε;

Ειλικρινά γελούσα πάρα πολύ με κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί στην παραλία ή στο γύρισμα (στον Άγιο Δομίνικο) και λέγαμε ότι κάποιος το έχει φανταστεί.

Κάνατε δηλαδή παρέα;

Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού.
Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved