Άβα Γαλανοπούλου: «Η σιωπή είναι συνενοχή»
Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου: «Η σιωπή είναι συνενοχή»

Η Άβα Γαλανοπούλου χαμογελάει ξανά καθώς δικαιώθηκε μετά την δικαστική περιπέτεια που είχε με πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός μιλά στο περιοδικό Down Town για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε οικονομικά αλλά και για το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα.

«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω πάρει ήδη τα χρήματα και ότι αυτήν τη στιγμή είμαι πλούσια. Με ρώτησε, μάλιστα, συνάδελφος: "Πότε θα μας κάνεις το τραπέζι να το γιορτάσουμε;". Περνάω πολύ δύσκολα οικονομικά. Πλέον τα πάντα για εμένα είναι πολυτέλεια. Και φυσικά έχασα ανθρώπους από τη ζωή μου, αλλά κέρδισα άλλους που εμφανίστηκαν από το πουθενά, ως από μηχανής θεοί, μου κράτησαν το χέρι και μου είπαν "εγώ είμαι εδώ". Ο δικηγόρος μου, Δημοσθένης Πέππας, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι στη δική μου περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι.

Οι φύλακες άγγελοι μου. Θέλω πια να κάνω μια νέα αρχή. Δεν είμαι εκδικητική, έχω μάθει στη ζωή μου να συγχωρώ. Ζητάω πίσω τα χρήματα μου για να ξεχρεώσω τα φέσια που μου άφησε και επιτέλους να ζήσω ως άνθρωπος. Και μέσα από αυτήν τη συνέντευξη στέλνω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω: "Κορίτσια, ανοίξτε τα στόματα Η σιωπή είναι συνενοχή. Όσο δεν μιλάτε, υποθάλπετε έναν εγκληματία και κινδυνεύετε να πάθετε και εσείς το ίδιο. Μην αφήσετε ατιμώρητο κανέναν απατεώνα που στο όνομα της δήθεν αγάπης σας έχει εξαπατήσει σε όλα τα επίπεδα», τονίζει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved