Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Έπαιζαν... κρυφτό στο Καλιμάρμαρο!
Showbiz

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Έπαιζαν... κρυφτό στο Καλιμάρμαρο!

Μπορεί να έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγο καιρό η δυνατή σχέση του ηθοποιού Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της ανερχόµενης τραγουδοποιού Μαρίζας Ρίζου, όμως, οι δυο τους εξακολουθούν να αποφεύγουν µετά µανίας τους φωτογράφους, ακόµα κι όταν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από εκείνους, όπως έγινε προ ηµερών στη µεγάλη συναυλία που δόθηκε για τον αλησµόνητο Βασίλη Τσιτσάνη στο Καλλιµάρµαρο Στάδιο.

Το event είχε τίτλο «Παίξε Τσιτσάνη µου», µε τη δυναµική στήριξη καλλιτεχνών όπως είναι οι Γιώργος Νταλάρας, Σταµάτης Φασουλής, Γρηγόρης Βαλτινός που είχαν αντίστοιχα την καλλιτεχνική διεύθυνση, τη σκηνοθεσία και την αφήγηση. Ανάµεσα στους σηµαντικούς τραγουδιστές που έδωσαν το «παρών» στην εν λόγω φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Μακεδόνας, ο ∆ηµήτρης Μπάσης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μαρίνα Σάττι, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η τάχιστα ανερχόµενη Μαρίζα Ρίζου.

Σύµφωνα µε τη Realnews, η τραγουδοποιός έφτασε στο εµβληµατικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας µε τον σύντροφό της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και χωρίστηκαν λίγο πριν από το σηµείο που είχαν στηθεί οι κάµερες και οι φωτογράφοι, για να ξαναβρεθούν αργότερα στο backstage της εκδήλωσης, µε εκείνον να την εµψυχώνει. Οσοι τούς είδαν από κοντά λένε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν πολύ προστατευτικός και γλυκός µαζί της, χωρίς να την αφήνει στιγµή από τα µάτια του, µε εκείνη να απολαµβάνει την αγκαλιά του. Τότε ήταν που συνάδελφοι της Μαρίζας κατάλαβαν πως κάτι τρέχει µεταξύ τους.

Ήταν αυτοί που δεν είχαν δει σχετικά δηµοσιεύµατα και δεν ήξεραν για τον νέο µεγάλο έρωτα στη σόουµπιζ. Μάλιστα, κάποιοι την πείραζαν γλυκά και εκείνη το χαιρόταν σαν µικρό παιδί, ενώ όταν κάποιοι παπαράτσι επιχείρησαν να εισέλθουν στα παρασκήνια, εκείνοι «συνωµότησαν» µε το ζευγάρι και... φυγάδευσαν τον Οδυσσέα σε άλλον χώρο! Ιδιο «σκηνικό» επαναλήφθηκε και µετά το πέρας των επιτυχηµένης συναυλίας, µε τη Μαρίζα να βγαίνει από το Στάδιο µε τη συντροφιά φίλων και τον Οδυσσέα να την περιµένει λίγο πιο µακριά µε τη µεγάλου κυβισµού µηχανή του. Οι δυο τους ευτυχούν, όπως τονίζει ο φιλικός τους κύκλος, και περνούν πολλά βράδια ο ένας στο σπίτι του άλλου, αλλά για την ώρα δεν σκέφτονται να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

Απολαµβάνουν τον µεγάλο έρωτά τους, σχεδιάζουν κοινές διακοπές και εξακολουθούν να κρατούν χαµηλούς τόνους για τη σχέση τους, χωρίς να απαντούν σε ερωτήσεις που τους γίνονται από τον Τύπο για τον δεσµό τους. Αρνούνται να πουν το παραµικρό, όπως αποφεύγουν τις κάµερες και τους παπαράτσι καταστρώνοντας τέλεια στρατηγικά σχέδια, όπως αυτό στο Καλλιµάρµαρο ή στην «Ταράτσα του Φοίβου», όπου επίσης είχε τραγουδήσει η Μαρίζα.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εδώ κι περίπου έναν χρόνο ήταν µόνος µετά το χωρισµό του από την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, µε την οποία έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά και διατηρεί εξαιρετική σχέση. Μόνη ήταν και η Μαρίζα Ρίζου µετά τον χωρισµό της από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη, µε τους τίτλους τέλους να έχουν πέσει τον περασµένο Οκτώβριο. Γνωρίζονταν κοινωνικά, στη συνέχεια συνεργάστηκαν για την παρουσίαση των Βραβείων Βιβλίου Public και από την πρώτη στιγµή φάνηκε η ιδιαίτερη χηµεία που υπήρχε ανάµεσά τους. Μέχρι που τον περασµένο ∆εκέµβριο ήρθε και ο έρωτας, ο οποίος στο πέρασµα του χρόνου θεριεύει και κάνει πολλούς να µιλούν για ιδανικό ζευγάρι, το οποίο ξέρει να παίζει το καλύτερο... κρυφτό στον χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved