Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Ο ηθοποιός μαγεύτηκε από τον χορό της!
Showbiz

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Ο ηθοποιός μαγεύτηκε από τον χορό της!

Ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Ο ηθοποιός Λευτέρης Βασιλάκης, λίγο μετά τον χωρισμό του από τη συνάδελφό του Ευγενία Παναγοπούλου, με την οποία έπαιζαν μαζί στη σειρά «Ο άντρας της ζωής μου» τον χειμώνα, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πανέμορφης χορεύτριας και ηθοποιού Άννας Φιλιππάκη, που κάνει δυνατά βήματα στον χώρο, με πιο πρόσφατη δουλειά της το μιούζικαλ «Cats» που κέρδισε κοινό και ειδήμονες στον «Ελληνικό Κόσμο».

Στον φιλικό τους κύκλο λέγεται πως οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεταξύ τους έντονο φλερτ, που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα. «Ο Λευτέρης μοιάζει πιο ερωτευμένος από ποτέ», λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά και το ίδιο υποστηρίζουν και για την Αννα, που βρήκε στο πρόσωπό του τον ιδανικό σύντροφο σύμφωνα με τη Realnews. Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό, με το που πήραν ανάσα από τους «μαραθώνιους» που έτρεχαν, έκαναν μια μικρή απόδραση σε ένα ήσυχο νησί και χάρηκαν ο ένας τον άλλο, όσο πιο πολύ μπορούσαν. Μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να αποφεύγουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, εκείνος όμως κανε μια μικρή εξαίρεση και ανέβασε μια φωτογραφία της από την παραλία όπου βρίσκονταν χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της, παρά μονάχα η χορευτική της κίνηση μέσα στη θάλασσα.

Στη λεζάντα έγραψε: woman#danc er#swimwear#summer#beach#sky#greekisla nd#instalife#love#happiness με μια καρδούλα στο τέλος! Φωτογραφία του αγαπημένου της, όμως, ανέβασε και η Αννα στο Instagram, στην οποία απεικονιζόταν εκείνος ξαπλωμένος στο κρεβάτι να χαμογελά, κρύβοντας επιμελώς το πρόσωπό του με ένα μαξιλάρι. Πόσο πιο πολύ να εκδηλώσουν τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλον; Σε ό,τι αφορά τώρα τα επαγγελματικά του ζευγαριού, η Άννα Φιλιππάκη συζητά για τον χειμώνα για μια υπερπαραγωγή που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμα, ενώ εκείνος έκλεισε να παίξει στο θέατρο «Αλκμήνη» και στο έργο του Σνίτσλερ «Ανατόλ» δίπλα στους Πέρη Μιχαηλίδη και Τζούλη Σούμα.

Με τη δεύτερη, μάλιστα, ο Λευτέρης έπαιξε μαζί πριν από λίγες εβδομάδες στο «Κούρσα Γκρέκα» που είδαμε στον υπαίθριο χώρο του Ιστορικού Αρχαίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσε το «παρών» και η σύντροφός του, αποφεύγοντας τα φλας και τις κάμερες. Οσο για το «Ανατόλ»; Είναι ένα έργο που έχει σημειώσει επιτυχία όπου έχει παιχτεί ανά τον κόσμο. Μάλιστα, έχει παρουσιαστεί και στη χώρα μας τη σεζόν 1987-1988 στο θέατρο «Διονύσια» σε σκηνοθεσία Ζυλ Ντασέν, με τους Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Κάτια Δανδουλάκη, Γρηγόρη Βαλτινό. Η αυλαία θα ανοίξει τον Οκτώβριο και θα παιχτεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο επίλογος του έργου σε μετάφραση του Γιάννη Καλιφατίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved