Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στη Μύκονο!
Showbiz

Αλεξάνδρου-Καλάβρια: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στη Μύκονο!

Τέρµα πια το κρυφτό για τη Μαρία Καλάβρια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο κοσµοπολίτικο νησί της Μυκόνου το περασµένο καλοκαίρι, ταξίδεψε για µια ακόµα φορά στον τόπο που γεννήθηκε το ειδύλλιό τους. «Ηρθαν πιο κοντά, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα πέρυσι το καλοκαίρι. Aν και γνώριζε ο ένας τον άλλον από τις δουλειές που έχουν κάνει στον χώρο του µόντελινγκ, τότε η Μαρία µόλις είχε βγει από έναν µακροχρόνιο γάµο µε τον Σάµι Φάις.

Εκείνο το διάστηµα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν µόνος του, έχοντας χωρίσει από την Ολγα Φαρµάκη. Αν και ήρθαν κοντά οι δυο τους, µε δεδοµένο ότι έχουν δει πολλές φορές την προσωπική τους ζωή να προβάλλεται από τα media και να γίνεται πρωτοσέλιδο, προσπάθησαν ώστε η σχέση τους να µείνει µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας», δηλώνει στη Realnews άτοµο από το φιλικό τους περιβάλλον, αναφερόµενο στον γάµο της Μαρίας Καλάβρια µε τον ισχυρό επιχειρηµατία Σάµι Φάις, µε τον οποίο πλέον βαδίζουν χωριστά µετά από 20 χρόνια κοινής ζωής, αν και θα τους ενώνουν πάντα τα δύο τους παιδιά τους, η Μαρίνα και ο Ινο Φάις.

Βέβαια, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κρατήσει τη σχέση του µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας για έναν ακόµα λόγο. Τόσο η Μαρία όσο και ο Αλέξανδρος γνώριζαν πως λόγω της συµµετοχής τους σε τηλεοπτικά σόου, οι προβολείς θα έπεφταν πάνω τους. Ο ∆ημήτρης Αλεξάνδρου σχεδόν από τις πρώτες εβδοµάδες ανακοίνωσε στη Μαρία το «αγκάθι» της απόστασης, αφού ετοιµαζόταν να αναχωρήσει για το εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων όπου και πήρε µέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Nomads». Και οι δύο ήθελαν να δοκιµαστεί πρώτα η σχέση τους στον χρόνο και όπως αποδείχθηκε, ούτε η απόσταση στάθηκε ικανή να τους αποµακρύνει. Πρώην µοντέλο µε διεθνείς συνεργασίες, επιχειρηµατίας και µητέρα, η Μαρία Καλάβρια που πλέον διαχειρίζεται ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα ιατρικής αισθητικής στα νότια προάστια, δεν δίστασε να πάρει µέρος στο χορευτικό σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars».

Μπορεί έπειτα από έναν χρόνο η Μαρία και ο ∆ηµήτρης να έχουν σταµατήσει το κρυφτό µε τους φωτογράφους, συνεχίζουν όµως να κρατούν χαµηλό προφίλ στη σχέση τους, καθώς δεν γνωρίζουν πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιό τους. Μάλιστα στην πρόσφατη απόδρασή τους στη Μύκονο το γνωστό µοντέλο και η καλλονή σύντροφός του, χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στα σοκάκια του κοσµοπολίτικου νησιού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέµµατα. Αν και τους χωρίζουν 17 χρόνια, (η Μαρία είναι 48 και ο ∆ηµήτρης 31 χρόνων) τους ενώνουν η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και τα κοινά τους ενδιαφέροντα για τον χώρο της µόδας, της οµορφιάς και του ευ ζην.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved