Μπέσυ Μάλφα: «Για να πω το ok σε μια δουλειά πρέπει να έχει σκληρούς εργάτες»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Για να πω το ok σε μια δουλειά πρέπει να έχει σκληρούς εργάτες»

Η Μπέσυ Μάλφα χαίρεται που στην Ελλάδα της κρίσης γίνονται πράγματα. 

Η ηθοποιός μπορεί να εργάζεται πολύ, αλλά πάνω απ' όλα είναι μητέρα και μάλιστα... Ελληνίδα!

«Για να πω το ΟΚ σε μια δουλειά, πρέπει να έχει σκληρούς εργάτες, ανθρώπους που τολμούν, δεν φοβούνται να κουραστούν και αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους» είπε στο Secret η Μπέσυ Μάλφα .

Τη νέα σεζόν έχει να κάνει πολλά... θα συνεχιστεί ο «Φάκελος "Ρίτα Χέιγόυορθ"», θα τη δούμε στο «Μαριχουάνα στοπ», ενώ ετοιμάζει και πράγματα στην τηλεόραση, την οποία μάλιστα σέβεται και χαίρεται που γίνονται ακόμα ωραίες δουλειές.

Για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν για οτιδήποτε. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να βάζουμε αρνητικές ταμπέλες στην προσπάθεια που προσφέρει δουλειά σε ανθρώπους».

Η Μπέσυ Μάλφα όμως, πέρα από σπουδαία ηθοποιός, είναι και μια υπέροχη μητέρα. Και μάλιστα κλασική Ελληνίδα μάνα, με τα τάπερ και τη ζακέτα ανά χείρας... «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια. Είναι η δύναμη μου, τα πάντα μου. Και στη δουλειά... Πίσω από, τη σκηνή έχω συνεργάτες που για μένα είναι πραγματικά πολύ σημαντικοί. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά, γιατί πιστεύω ότι, όταν δουλεύουν οι άνθρωποι, πρέπει να είναι αγαπημένοι και να συνεργάζονται σαν οικογένεια, με στόχο το καλύτερο. Για να μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και σπουδαία, όχι με την έννοια του "θα βγάλω πολλά χρήματα" ή "θα γίνω διάσημος". Σπουδαίο είναι να σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου και τον οβολό που σου αφήνει ο "θεατής για να σε δει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved