Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε την ηλικία του- Δείτε πόσο χρονών είναι
Showbiz

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε την ηλικία του- Δείτε πόσο χρονών είναι

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος δεν θέλει να έχει ταυτότητα στην υποκριτική. 

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση αλλά και το ντοκιμαντέρ.

Τι κρατάτε από την Κωνσταντινούπολη, όπου γεννηθήκατε;

«Όταν φύγεις από έναν τόπο και πας σε έναν άλλον, κουβαλάς μια κριτική ματιά. Εγώ ήρθα στα 13-14 και χωρίς να το θέλω ήμουν υποχρεωμένος να κάνω συγκρίσεις».

Θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, ντοκιμαντέρ... Νιώθετε ανένταχτος;

«Δεν θα ήθελα να έχω μία ταυτότητα. Και αν τα τελευταία χρόνια είμαι με περισσότερη προσήλωση στο θέατρο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο θέατρο αισθάνεσαι ελεύθερος και δημιουργικός. Γιατί, στο τέλος, εγώ είμαι πάνω στη σκηνή και αποφασίζω. Και επιπλέον γιατί κάθε παράσταση είναι μοναδική».

Σας χαρακτηρίζει μια νεότητα...

«Νεανικότητα θα την έλεγα εγώ, κάτι πιο επιφανειακό. Είμαι 67 χρόνων. Ο χρόνος με απασχολεί αλλά μ' αρέσει κιόλας και διασκεδάζω κάνοντας παρέα με νεότερους».

Είστε αισιόδοξος;

«Δεν είμαι αισιόδοξος εκ φύσεως. Επιπλέον, δεν θεωρώ ελπιδοφόρο το πλαίσιο, παγκοσμίως - θα φέρνει κρίσεις. Στην Ελλάδα ειδικότερα είμαι πολύ απαισιόδοξος, γιατί φαίνεται ότι δεν αφομοιώσαμε κάτι από αυτή την κρίση. Που αν αφαιρέσεις όλα τα σουσούμια της είναι μια κρίση επιπολαιότητας μιας ολόκληρης κοινωνίας, η οποία ανεχόταν να μπαίνουν κάτω από το χαλί πράγματα. Και εξακολουθούμε να το κάνουμε» είπε στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved