Σοφία Φιλιππίδου: «Ξέρουν πολλοί το βιογραφικό μου και μπορούν να υπολογίσουν την ηλικία μου»
Showbiz

Σοφία Φιλιππίδου: «Ξέρουν πολλοί το βιογραφικό μου και μπορούν να υπολογίσουν την ηλικία μου»

Η Σοφία Φιλιππίδου δεν λέει την ηλικία της. 

Όχι, επειδή δεν θέλει να την αποκαλύψει, αλλά επειδή δεν της αρέσει η ερώτηση.

Ωραία τότε, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσων χρονών είστε;

«Δεν λέω την ηλικία μου»

Από γυναικεία φιλαρέσκεια;

«Ξέρουν πολλοί το βιογραφικό μου και τι έχω κάνει τόσα χρόνια στο θέατρο, άρα εύκολα μπορούν να υπολογίσουν πόσων χρονών είμαι. Τώρα το άλλο «πες μου για την ηλικία σου», είναι μια πονηρή ερώτηση»

Ας το πάρουμε αλλιώς. Πόσα χρόνια είστε στο θέατρο;

«Είμαι σαράντα χρόνια ηθοποιός. Με αγαπά με πάθος το θέατρο, είναι μεγάλος, εραστής. Και όταν ακόμη θυμώνω και θέλω να φύγω, πάντα κάποιος θα με γυρίσει πίσω»

Φεύγετε συχνά από δουλειές;

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Προπάντων, είμαι επαγγελματίας. Νομίζω, δε, ότι τα αντέχω όλα στο τέλος. Έχω την εξυπνάδα ή τη βλακεία να μπορώ να μπαίνω στη θέση του άλλου και να κατανοώ συμπεριφορές. Δέχομαι ότι ο καθένας θέλει τον χώρο του. Το ίδιο το Σύμπαν αυτό κάνει, προχωράει και δημιουργεί συνέχεια χώρο. Επίσης, από μια δουλειά φεύγεις μόνο αν αρρωστήσεις»

Σας ρωτάω γιατί έχετε τη φήμη του δύσκολου συνεργάτη που δεν θα διστάσει να πάρει το καπελάκι του και να χαιρετήσει αν χαλάσει κάτι σε μια δουλειά.

«Όχι, δεν το παίρνω το καπελάκι μου. Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Αυτό που κάνω είναι να μελετήσω την κάθε πρόταση που μου γίνεται στο σπίτι μου, να σκεφτώ αν εμένα θα μου έκανε καλό στη συγκεκριμένη" στιγμή της ζωής μου και της μικρής μου ιστορίας, να βασανιστώ και να πω ευγενικά «όχι» αν δεν μου αρέσει, προτού ακόμα αρχίσουν οι πρόβες. Δεν γυρνάω επιδεικτικά1 την πλάτη σε δουλειές» εξήγησε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved