Ηθοποιός του Τατουάζ, δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι ήδη σε σχέση!
Showbiz

Ηθοποιός του Τατουάζ, δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι ήδη σε σχέση!

Μπορεί επαγγελµατικά να αγαπάει τους προβολείς που πέφτουν πάνω της σε µια σειρά από παραστάσεις, σειρές και ταινίες, την προσωπική της ζωή όµως φροντίζει να την προφυλάσσει όσο µπορεί από τα φώτα.

Τι κι αν η Νίκη Λάμη βρισκόταν σε σχέση έξι ετών µε τον καπετάνιο Χρήστο Μεταλληνό; Οι κοινές εµφανίσεις τους υπήρξαν ελάχιστες και µόνο όταν γράφτηκε ότι παντρεύονται η ηθοποιός προχώρησε σε διάψευση της ανυπόστατης φήµης. Σιώπησε ακόµη και όταν γνωστοποιήθηκε ότι έπεσε η αυλαία της σχέσης τους, ενώ την ίδια απόσταση από τη δηµοσιότητα κρατάει και τώρα που βιώνει έναν καινούργιο έρωτα.

Σύµφωνα µε τη Realnews, η όµορφη ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό, µε πιο πρόσφατη δυνατή της συµµετοχή αυτή στην τηλεοπτική σειρά «To τατουάζ», έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηµατία Παναγιώτη Γεροδήµου, ιδιοκτήτη γνωστού ιταλικού εστιατορίου στο Κολωνάκι, ο οποίος παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο της θεατρικής παραγωγής στα θέατρα «Γκλόρια» και «Κιβωτός», µαζί µε τον Τάσο Παπανδρέου.

Η σχέση τους µετράει µόλις µερικούς µήνες, αλλά είναι τέτοια η µεταξύ τους χηµεία, που όσοι τους ζουν από κοντά υποστηρίζουν ότι είναι φτιαγµένοι ο ένας για τον άλλον. Χαµηλών τόνων και οι δύο, αποφεύγουν τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις, αλλά… δυσκολεύονται να κρύψουν τον παράφορο έρωτά τους, που µοιάζει να µεγαλώνει όσο ο χρόνος περνά. Πριν από λίγες ηµέρες κατηφόριζαν χέρι-χέρι την οδό Λουκιανού, όπου βρίσκεται το εστιατόριο του Παναγιώτη Γεροδήµου, και φτάνοντας στην πλατεία Κολωνακίου αντάλλαξαν παθιασµένα φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέµµατα.

Η Νίκη Λάµη µετά τον χωρισµό της από τον Χρήστο Μεταλληνό επικεντρώθηκε σε ένα απαιτητικό επαγγελµατικό πρόγραµµα, παίζοντας στο «Βάψ’ τα µαύρα» των Ρέππα Παπαθανασίου, στο θέατρο «Λαµπέτη», ενώ παράλληλα έκανε γυρίσµατα στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου, όπου υποδυόταν την παράνοµη ερωµένη του ήρωα που ενσαρκώνει ο Απόστολος Γκλέτσος. Ενώ, λοιπόν, είχε αποφασίσει να µείνει µόνη για ένα διάστηµα, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα όταν γνώρισε σε κοινή παρέα τον Παναγιώτη Γεροδήµο.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι από την πρώτη µέρα της γνωριµίας τους και οι επιταγές της θεατρικής παράστασης «Μπαµπάδες µε ρούµι», που παίζεται σε µεγάλες πόλεις της Κύπρου, τους κράτησαν για λίγο µόνο µακριά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved