Hλίας Γκότσης: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά»
Showbiz

Hλίας Γκότσης: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά»

O Ηλίας Γκότσης μιλάει για τη σύντροφό του. Ο νικητής του Survivor 2 αποκαλύπτει πως αντιμετώπισε το κορίτσι του τον προσωρινό «χωρισμό», αν συγκατοικούν και αν έχει κάνει one night stand.

Και τι λέει το κορίτσι του; «Ηταν πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό, γιατί δεν ήξερα εάν είναι καλά, πώς περνάει, πού βρίσκεται. Είναι τρομερό που ένας άνθρωπος πού δεν είναι στην οικογένεια σου σε στηρίζει τόσο πολύ από τόση απόσταση. Είναι συγκινητική η στάση της. Με τη Χριστίνα είμαστε μαζί περίπου 5 χρόνια, με κάποια διαλείμματα, και είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω».

Ωστόσο, δεν μένουν ακόμα μαζί. Ο Ηλίας ζει μόνος του, σε δικό του σπίτι. «Δεν ξέρω εάν μπορώ να συγκατοικήσω, δεν ξέρω εάν είμαι εύκολος άνθρωπος και εάν θα μπορέσει να με ανεχτεί κάποιος».

Όταν ρωτήθηκε όμως πως κατάφερε να συγκατοικήσει με τόσα άτομα και δε μπορεί με μία γυναίκα σε ένα σπίτι απάντησε: «Δεν είναι το ίδιο. Νομίζω ότι όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή, γιατί εάν κάτι δεν δημιουργηθεί με ωριμότητα μπορεί εύκολα να διαλυθεί, θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά, αλλά και αυτό πρέπει να γίνει την κατάλληλη ώρα, γιατί η οικογένεια δεν είναι παιχνίδι και πρέπει να είσαι ώριμος να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία».

Πριν από την Χριστίνα τι είχε προηγηθεί άραγε στη ζωή του; «Γενικά, δύο μακροχρόνιες σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου, τη μια με την Χριστίνα και την άλλη στις τελευταίες τάξεις του λυκείου, που είχα τρία χρόνια σχέση. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να είμαι με μια κοπέλα με παραπάνω κιλά. Στο παρελθόν είχα σχέση με ένα κορίτσι που δεν ήταν φέτες, ούτε ασχολούνταν με τη γυμναστική». Όσο για one night stand; Ο Ηλίας λέει στο down town: «What is this;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved