Το νέο δράμα του Ανδρέα Μικρούτσικου
Showbiz

Το νέο δράμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στον εαυτό του κλείστηκε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που έχει απομακρυνθεί από γνωστούς και φίλους. Για ακόμα μία χρονιά, ο παρουσιαστής θα μείνει έξω από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Κηφισιά.

Το ότι δεν κατάφερε να βρει ούτε ραδιοφωνική, ούτε τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως στοίχισε πολύ στον Ανδρέα.

Τελευταία του ελπίδα ήταν το «Big Brother», το ριάλιτι που ο ίδιος είχε παρουσιάσει αρκετά χρόνια πριν στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, όταν άκουσε πως την παρουσίαση στον Alpha θα αναλάβει η Ρούλα Κορομηλά, η γη έφυγε κάτω από τα πόδια του...

Φίλοι και γνωστοί του λένε πως ο Ανδρέας χάθηκε από προσώπου γης, δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν απαντά στα μηνύματά τους.

«Δύο τρεις άνθρωποι ήταν κοντά μου, θέλησα να κλειστώ στον εαυτό μου... δεν έχω παράπονο από κανένα, εγώ επέλεξα τους συγκεκριμένους», είχε δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής και μάλλον ο εφιάλτης ξαναγύρισε.

Στο σπίτι του στην Κηφισιά, που παραλίγο να το χάσει σε πλειστηριασμό και είχε γίνει αιτία να κλειστεί στον εαυτό του, είναι εγκαταλελειμμένο. Μάλιστα, το γραμματοκιβώτιο είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ οι περίοικοι λένε πως έχουν καιρό να τον δουν...

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved