Γέννησε κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Λυσιστράτη»-Νονός ο Χαραλαμπόπουλος
Showbiz

Γέννησε κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Λυσιστράτη»-Νονός ο Χαραλαμπόπουλος

Γεννητούρια στη σκηνή είχαμε το βράδυ της Κυριακής και αυτό που έζησαν οι θεατές της παράστασης «Λυσιστράτη» δεν ήταν μέρος του θεατρικού έργου.

Στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας όπου παρουσιάζονται τα Αισχύλεια και λίγο μετά την έναρξης της παράστασης από το Εθνικό Θέατρο, έσπασαν τα νερά σε μια έγκυο, η οποία παρακολουθούσε το έργο.

Η έργο διεκόπη και η γυναίκα μεταφέρθηκε στα παρασκήνια. Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού λέγοντας: «αυτό που ζούμε δεν είναι μέρος της παράστασης, αλλά αληθινό γεγονός. Μήπως υπάρχει κάποιος γυναικολόγος μεταξύ των θεατών;»

Πράγματι υπήρχε γιατρός ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα.

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρώντας το χιούμορ του ανέβηκε στη σκηνή και απευθυνόμενος στο «ξαφνιασμένο» κοινό είπε «Αν είναι κοριτσάκι ξέρουμε πώς θα το βγάλουμε, Λυσιστράτη».

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο η γυναίκα σχεδόν είχε γεννήσει. Το μωρό είναι αγόρι και πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν να το ονομάσουν Αριστοφάνη, ενώ έχει δώσει ήδη με μεγάλη επιτυχία την πρώτη παράσταση της ζωής του, εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved