Ο Βαρθακούρης περιγράφει το απίστευτο περιστατικό που έζησε στο Mamma mia! Θα λιώσετε στο γέλιο!
Showbiz

Ο Βαρθακούρης περιγράφει το απίστευτο περιστατικό που έζησε στο Mamma mia! Θα λιώσετε στο γέλιο!

Αυτά δεν συμβαίνουν συχνά και ευτυχώς που άνθρωποι με χιούμορ όπως ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου με τη σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους! Διαβάστε και θα... κλάψετε από τα γέλια! 

Το ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε χθες το βράδυ στο θέατρο για να απολαύσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή με ένα καταπληκτικό θίασο. Διαβάστε το περιστατικό που περιγράφει ο αγαπημένος μουσικός:

«Θέλω να σας περιγράψω μια καταπληκτική σκηνή...

Είμαι στο θέατρο, στο Μάμα Μία...
Το έργο ξεκινάει με την κόρη της πρωταγωνίστριας να μονολογεί.
Ξαφνικά εμφανίζονται δυο φίλες της.
Αντί να εμφανιστούν επι σκηνής, εμφανίζονται μέσα στον κόσμο... και ψάχνονται... φανταστείτε δυο τουρίστριες με σακίδια στην πλάτη που δείχνουν σαν να ψάχνουν κάποιον μέσα στο πλήθος.

Έτοιμοι;;;

Μια ταξιθέτρια, που δεν έχει δει και δεν γνωριζει το έργο, σηκώθηκε αρον-αρον και πήγε να τις μετακινήσει γιατί εμπόδιζαν τον κόσμο να δει!!! Οι δυο κοπέλες ηθοποιοί την αγνοούσαν (δικαιολογημένα). Αυτό έκανε την ταξιθέτρια να σκυλιάσει και να τις πιάσει από τα χέρια... εκείνη τη στιγμή οι δυο ηθοποιοί τρέχουν στη σκηνή διότι «βρήκαν την κοπέλα που έψαχναν».
Επρεπε να βλέπατε την προσωποποίηση του «να ανοίξει η γη να με καταπιεί» στο ύφος της ταξιθέτριας και φυσικά όσοι θεατές το αντιλήφθηκαν (πολλοί) ψόφησαν στο γέλιο ?

Αυτά...

Καλή μας παράσταση ?

Υγ. Θεέ μου, τι εκπληκτικές μουσικές έχει γράψει αυτό υπέρσυγκρότημα, οι ABBA!!!»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved