Μαρία Νεφέλη Γαζή: Οι πρώτες φωτό με τον γιο της στο instagram μετά τον καβγά με τον Άνθιμο Ανανιάδη
Showbiz

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Οι πρώτες φωτό με τον γιο της στο instagram μετά τον καβγά με τον Άνθιμο Ανανιάδη

Πριν από 15 περίπου ημέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή είχαν έναν επεισοδιακό καβγά, ο οποίος τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας έχοντας μαζί και το παιδί και αλληλομηνύθηκαν.

Η Μαρία Νεφέλη κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και είχε αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε έξαλλη κατάσταση «ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει… Δε θέλω να πω κάτι άλλο…»! Και υπογράμμισε: «Σας παρακαλώ πολύ να φύγουμε, έχουμε και το μωρό…»!

Ο δε Άνθιμος με ανακοίνωση είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό.»

Η νεαρή χορεύτρια λοιπόν τις τελευταίες δυο ημέρες έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram μετά το επεισόδιο και έδειξε πως περνά την μέρα της με τον γιο της και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μικρό Τιμόθεο, ο οποίος έκλεισε τρεις μήνες ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved