Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι στιγμές από την προσωπική της ζωή που βγήκαν στη φόρα και οι δυσκολίες
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι στιγμές από την προσωπική της ζωή που βγήκαν στη φόρα και οι δυσκολίες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τις στιγμές που η προσωπική της ζωή μπήκε μικροσκόπιο αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

Αυτή τη χρονιά έζησες και στιγμές όπου η προσωπική σου ζωή μπήκε στο μικροσκόπιο. Ένιωσες να πιέζεσαι πολύ;

Δεν πιέστηκα περισσότερο απ’ όσο άντεχα, όμως δεν μου άρεσε όλο αυτό που συνέβη. Παρ’ όλα αυτά, δεν μ’ έβγαλε από τον δρόμο που εγώ ακολουθώ, το διαχειρίστηκα όπως ήθελα και δεν έχασα την ψυχραιμία μου.

Όταν έσβηναν τα φώτα και ήσουν μόνη με όλη αυτή την αφόρητη πίεση για το αν είσαι με το Ντάνο ή όχι, έφτασες σε σημείο να πεις «φτάνει ως εδώ;»

Όχι, δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισα με βοήθησε στο να μη φτάσω εκεί. Δίνω τόση σημασία όση πρέπει. Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά μου, όχι γύρω από τέτοια θέματα. Δύσκολες στιγμές υπήρξαν, αλλά το περίμενα ότι θα έρθει κάποια δύσκολη στιγμή. Το θέμα είναι ν’ αποδέχεσαι αυτό που συμβαίνει. Πέσε, αρκεί να ξανασηκωθείς.

Θα ξαναπαντρευόταν; «Δεν θα έλεγα ότι είναι στις προτεραιότητές μου ο γάμος. Θα ξανάμπαινα στη διαδικασία του γάμου κι ένός παιδιού μόνο από πολύ μεγάλο έρωτα.» είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο Glam, ένθετο με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved