Μελέτης Ηλίας : «Το φλερτ επιτρέπεται σε κάθε ζωντανό οργανισμό»

Μελέτης Ηλίας : «Το φλερτ επιτρέπεται σε κάθε ζωντανό οργανισμό»

Ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε για το αν φλερτάρει ενώ είναι παντρεμένος και για τα επαγγελματικά σχέδια του χειμώνα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε επίσης τη σχέση που έχει με τους κουμπάρους του, Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

-Επιτρέπεται το φλερτ στους παντρεμένους;

«Επιτρέπετε σε κάθε ζωντανό οργανισμό».

-Έχεις φλερτάρει γυναίκα παρότι παντρεμένος;

«Θα έλεγα ότι έχω δει κάτι το οποίο μπορεί να με γοητεύσει, αλλά ξέροντας ποια είναι η συνθήκη, δεν έχω τολμήσει να προχωρήσω και να πάω παρακάτω.

- Αναγκάστηκες να... μοιραστείς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη λόγω του χωρισμού τους; Λαμβάνονται πάντα υπόψη ότι είναι και κουμπάροι σου, αφού έχουν βαφτίσει το ένα σου παιδί.

«Ειδικά αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι και με τους δύο: Με τη Βάσω στο σίριαλ και με τον Γιάννη στην ταινία «Bachelor 3». Θα σου πω ότι η δουλειά είναι δουλειά. Ακόμα κι εγώ, αν είχα χωρίσει με τη γυναίκα μου κι έπρεπε να παίξω, θα το έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, όσον αφορά το αποτέλεσμα. Όταν παρθεί μια απόφαση από κοινού, τέτοιας δυναμικής, τόσο μεγάλη και δύσκολη που δεν έχει πισωγύρισμα, νομίζω ότι είναι για το καλό όλων, για τη μία και την άλλη μεριά και για το γεγονός ότι υπάρχει ένα παιδί. Προσωπικά δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση συναντώντας μόνο τη Βάσω ή μόνο τον Γιάννη, όταν κάποτε τους συναντούσα και τους δύο μαζί. Όταν μπορώ να φανώ χρήσιμος, είτε στον έναν είτε στον άλλον, το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι με τη Βάσω τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε, εκ των πραγμάτων, συζητάμε περισσότερο, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Η Βάσω περνάει και πολύ χρόνο με τη γυναίκα μου, λόγω του ότι είναι φιλενάδες κι έχουμε και την κουμπαριά. Εκ των πραγμάτων η σχέση μου είναι πιο κοντινή με εκείνη, αλλά όχι ότι δεν θα πω «καλημέρα» στον Γιάννη ή ότι δεν θα συνεργαστούμε, μια χαρά συνεργαζόμαστε».

- Τι ετοιμάζεις το χειμώνα;

«Θα είμαι στο θέατρο «Παλλάς» με το έργο «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», ενώ το σίριαλ θα συνεχίσει για 5η χρονιά, πήραμε το «πράσινο φως».

Πηγή:ΛΟΙΠΟΝ