Ηλίας Μαμαλάκης: «Δε φλερτάρω, με φλερτάρουν»
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: «Δε φλερτάρω, με φλερτάρουν»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για το αν θα ήθελε να γίνει ηθοποιός, για τις προτάσεις που έχει δεχτεί γύρω από την υποκριτική και για το φλερτ που δέχεται από τις γυναίκες.

-Θα θέλατε να κάνετε κάτι που να αφορά την υποκριτική και να γίνετε «λίγο» ηθοποιός;

«Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου αυτό μου είπαν: Ότι θα μπορούσα να είχα γίνει ηθοποιός. Θα το ήθελα μόνο σε κάποιο σίριαλ ή ταινία που δεν έχει επαναληπτικότητα. Θα βαριόμουν να κάνω θέατρο, κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Μου έκαναν μια πρόταση για μια παράσταση στο Ηρώδειο, τον «Πατούχα», του Κονδυλάκη. Είχε ένα ρόλο του δημάρχου που μου ταίριαζε για να τον παίξω, αλλά φοβήθηκα. Στο Ηρώδειο να έχω 2.000 άτομα κι εγώ να κάνω τον ηθοποιό; Μου είχαν κάνει μια πρόταση να παίξω και σε γνωστό σίριαλ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου σκηνοθετικά και δεν πήγα. Ενα όνειρο που δεν το έχω πει ούτε στην Ντορίτα είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να σκηνοθετήσω ένα θεατρικό... Έχει ανέβει στο θέατρο εμετικά, έχει γίνει ταινία επίσης εμετικά... Η πρώτη σκηνή του έργου είναι η περιγραφή μιας μαϊντανοσαλάτας. Αν το έκανα, θα έβαζα τους ταξιθέτες να γυρίζουν στο θέατρο με μαϊντανοσαλάτα να τη μυρίσει ο κόσμος. Θα έκανα προσωπικά το κάστινγκ. Μιλάω για τις «Επικίνδυνες μαγειρικές» του Ανδρέα Στάικου. Έχω πολλά βιβλία και το 2010 δώρισα 1.500 σε σχολές μαγειρικής. Έχω πάρει βραβείο από το Περού για την καλύτερη συνταγή πατάτας, έχω πάρει το πρώτο βραβείο στις Κάννες για γαστρονομικό ντοκιμαντέρ, ενώ η εκπομπή μου, στα 5 χρόνια που κράτησε, πήρε 5 βραβεία. Είμαι 8 χρόνια χωρίς τηλεόραση και με πολλή προσπάθεια δεν εκτέθηκα ανόητα για τη δουλειά που κάνω και τυγχάνω πολύ μεγάλου σεβασμού».

-Με τις θαυμάστριες σας και το φλερτ τι γίνεται;

Δεν φλερτάρω, με φλερτάρουν.

-Τα τατουάζ και το μούσι είναι πολύ κοντά στην εικόνα των σεφ και της μαγειρικής.

«Όχι, έγινε τυχαία. Προσωπικά, δεν συμπαθώ καθόλου τα τατουάζ. Δεν θα έκανα, ποτέ δεσμό με μια γυναίκα που είχε τατουάζ, μου προκαλεί μια ανθρώπινη απέχθεια, Όταν έχω απέναντι μου ένα μεγάλο επαγγελματία, ο οποίος έχει επιλέξει αυτό στη ζωή του, θα πω: «Εντάξει». Δεν τους έχω πει ποτέ τίποτα για τα τατουάζ τους» δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved