Μελέτης Ηλίας: «Με αγχώνει ότι κάθε μέρα παίζουμε σε άλλη πόλη της Ελλάδας»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Με αγχώνει ότι κάθε μέρα παίζουμε σε άλλη πόλη της Ελλάδας»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την περιοδεία του με τη θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες».

Ο ηθοποιός εξήγησε παράλληλα γιατί τον αγχώνει ότι κάθε μέρα παίζει σε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Το καλοκαίρι έχει περιοδεία για σένα...

«Βρίσκομαι στη θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» και υποδύομαι τον Βλέπηρο, τον άντρα της Πραξαγόρας, που υποδύεται ο Αντώνης Λουδάρος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε και πέρυσι, κάνοντας το ντουέτο Στέλιος Ιορδάνης, στην παράσταση για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Πέρυσι κάναμε τους δύο κολλητούς και φέτος... αναβαθμιστήκαμε και κάνουμε το ζευγάρι. Πέρα από το αποτέλεσμα, που είναι ένα καλός ηθοποιός, είναι καλός και ως συνεργάτης».

- Βοηθάει τη συνεργασία το να έρχεσαι κοντά με κάποιους ανθρώπους, δημιουργώντας φιλική σχέση μαζί τους;

«Βοηθάει όταν ο συνεργάτης σου είναι με το ίδιο σκεπτικό που είσαι κι εσύ. Να μην κοιτάζεις το δικό σου καλό, αλλά της παράστασης και να προσπαθήσει να μη φανείς εσύ καλύτερος από τον άλλο, αλλά να φανούν και οι δύο καλοί. Ο Αντώνης, επειδή έχει και την ιδιότητα του σκηνοθέτη τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί πάρα πολύ έτσι, προς το ομαδικό καλό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν είχα ξανασυνεργαστεί, αλλά γνώριζα τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν τον γνώρισα μέσα στη δουλειά, κατάλαβα ότι ο τρόπος που σκέφτεται και βοηθάει τους συνεργάτες πάνω στη δουλειά είναι μοναδικός. Το μόνο πράγμα το οποίο έχω ένα άγχος είναι το ότι κάθε μέρα πηγαίνουμε και παίζουμε σε άλλη πόλη της Ελλάδας».

-Έτσι δεν είναι οι περιοδείες, γιατί σε αγχώνει αυτό;

«Όταν έχεις περάσει ένα βαρύ χειμώνα, με πρωινό γύρισμα και το βράδυ παράσταση, θεωρώ ότι με δυσκολεύει λόγω σωματικής κόπωσης. Το έχω ξανακάνει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, εννοώ με το που τελειώσει η χειμερινή σεζόν να ξεκινήσω «καπάκι» την καλοκαιρινή και μετά πάλι γυρίσματα στο σίριαλ «Το σόι σου», αλλά και θέατρο. Η περιοδεία, γιατί έχω ξανακάνει, έχει ένα μυστικό: Αν είσαι καλά με το υπόλοιπο γκρουπ και περνάτε ωραία ως παρέα, περνάει... νεράκι. Αν έχεις προστριβές και δυσκολίες, γίνεται ένα μαρτύριο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, είμαστε μια πολύ ωραία παρέα όλοι μαζί. Είμαστε 24 άντρες κι έχουμε μόνο μια γυναίκα, τη Σοφία Μουτίδου. Συνήθως σ’ έναν πολυπληθή γυναικείο θίασο νομίζω ότι τα προβλήματα είναι περισσότερα από έναν αντρικό.

Μία μόνο γυναίκα σ' έναν πολυπληθή ανδρικό θίασο. Πώς είναι αυτό;

«Τη Σοφία Μουτίδου την έχουμε μάνα, αδερφή, φίλη... την προσέχουμε και μας προσέχει. Είχε φέρει 2 ταψιά, ένα με γεμιστά κι ένα με μουσακά, για όλο το θίασο, κι εμείς φυσικά την έχουμε στα όπα-όπα. Είναι δεινή μαγείρισσα» ανέφερε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved