Ηλίας Γκότσης: «Το πρώτο βράδυ που γύρισα σπίτι μου κοιμήθηκα στο πάτωμα»
Showbiz

Ηλίας Γκότσης: «Το πρώτο βράδυ που γύρισα σπίτι μου κοιμήθηκα στο πάτωμα»

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο νικητής του Survivor

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό, μίλησε για τα συναισθήματά του, την πορεία του στο παιχνίδι επιβίωσης και αποκάλυψε αν όλο αυτό το έχει συνειδητοποιήσει.

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου πώς αισθάνεστε;

«Δεν σας κρύβω ότι ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έφτασα μέχρι το τέλος και κατάφερα να είμαι εγώ ο νικητής»

Το πιστεύατε εξαρχής ότι θα είστε εσείς ο μεγάλος νικητής; Πέρασε από το μυαλό σας να τα παρατήσετε;

«Δεν το σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Αυτό που με ένοιαζε από την αρχή ήταν να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και να φθάσω όσο πιο μακριά μπορώ. Νομίζω ότι όταν δεν το βάζεις κάτω και είσαι πεισματάρης, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα»

Το πρώτο βράδυ μετά τον τελικό που πήγατε στο σπίτι σας τι κάνατε;

«Περίεργα τα συναισθήματα μου. Από συνήθεια το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα στο πάτωμα»

Υπήρξαν στιγμές που συγκινηθήκατε βγαίνοντας από το παιχνίδι;

« Όταν μπήκα στον χώρο όπου γινόταν ο τελικός και άκουγα να φωνάζουν το όνομα μου, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Συγκινήθηκα πολύ. Θα ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα»

Στους τελικούς δεν υπήρχε αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχε μόνο ψηφοφορία κοινού και κέρδισε ο δημοφιλέστερος. Ποια πιστεύετε ότι ήταν τα στοιχεία του δικού σας χαρακτήρα που άρεσαν στο κοινό; Τελικά, ισχύει η φράση «η μοίρα μας είναι ο χαρακτήρας μας;»

«Νομίζω ότι στο Survivor έπρεπε να έχεις όλο το... πακέτο. Είχαμε δώσει πολλούς αγώνες, είχαμε αποδείξει αγωνιστικά την αξία μας και σίγουρα μέτρησαν στο κοινό και η συμπεριφορά μας και ο χαρακτήρας μας. Σίγουρα ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και τον ευχαριστώ που με έβγαλε νικητή”

Σας βλέπαμε συχνά να φιλάτε τα κομποσκοίνια σας και να στρέφετε το βλέμμα σας στον ουρανό. Τι σημαίνει αυτό για σας;

«Σημαίνει ότι κάθε βήμα μου, κάθε μου μέρα, τα χρωστάω στον Θεό. Οπότε αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι να καταφέρω να είμαι υγιής. Γi’ αυτό εξάλλου προσεύχομαι καθημερινά» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved