Έλενα Τσαγκρινού: «Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας»

Η Έλενα Τσαγκρινού μετά από πέντε χρόνια στους Otherview αποφάσισε να κάνει solo καριέρα. 

Αυτό ήταν κάτι που ήθελε και μάλιστα δήλωσε πως ήταν έτοιμη από καιρό γι' αυτό.

«Πάμε απ' την αρχή» είναι και ο τίτλος του πρώτου σου single.

«Το περίμενα πώς και πώς. Ήθελα να βγάλω ένα τραγούδι που να με αντιπροσωπεύει.'Οταν είσαι μέλος ενός συγκροτήματος, τα «θέλω» σου μοιράζονται. Τώρα είχα να σκεφτώ μόνο τι θέλω εγώ. Συστήνομαι ξανά στον κόσμο.'Εχουν μία ξεκάθαρη προσωπικότητα μπροστά τους, την οποία πριν δεν έβλεπαν γιατί καλυπτόμουν με έναν τρόπο από το γκρουπ»

Μπορεί τα «θέλω» να μη μοιράζονται, όμως το ίδιο συμβαίνει με την αγωνία και το ρίσκο. Σωστά;

«Η αγωνία, το στρες και το ρίσκο πολλαπλασιάζονται. Όμως αυτά τα πέντε χρόνια που ήμουν στους Otherview έχω κάνει σημαντική προετοιμασία. Πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις.'Εμαθα να μη με κουράζει η νύχτα, γιατί είναι κάτι αρκετά δύσκολο, το οποίο στην αρχή δεν μου έβγαινε τόσο καλά»

'Οταν έγινες μέλος των Otherview, ήσουν μόλις 19 χρόνων.

«Ναι, και παρότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμη, τα παιδιά με έριξαν στα βαθιά. Έτσι αντιμετώπισα καταστάσεις on stage που με έχουν κάνει να νιώθω σίγουρη. Αν δεν είχα αυτή την εμπειρία, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα σήμερα, θα ένιωθα μεγαλύτερη ανασφάλεια»

Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγεις από το συγκρότημα;

«Συνήθως δεν κάνω κάτι τυχαία. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθεί σωστά μία κατάσταση στη ζωή μου, πριν όμως επέλθει φθορά. Ολοκλήρωσα πέντε χρόνια συνεργασίας με τους Otherview και έληξε το συμβόλαιο μας. Μετά άρχισα να σκέφτομαι πώς θέλω να προχωρήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, και έτσι δεν φοβήθηκα να φύγω από την προστασία του συγκροτήματος»

Πιστεύεις ότι, αν δεν είχες χωρίσει με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα είχες πάρει την απόφαση να φύγεις;

«Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν φύγω από το συγκρότημα. Μπορώ να σου πω ότι είναι σαν να ήταν για να συμβεί όλο αυτό.'Εφτασε στο τέλος και επαγγελματικά και προσωπικά» αποκάλυψε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved