Κατερίνα Δαλάκα: «Μετά την συμβουλή του πατέρα μου επέστρεψα στο όνειρό μου»
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: «Μετά την συμβουλή του πατέρα μου επέστρεψα στο όνειρό μου»

Η Κατερίνα Δαλάκα απέδειξε στον στίβο μάχης του Survivor ότι είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν τα παρατάει εύκολα.

«Έπαιζα πολύ, πάρα πολύ, σε όλα τα διαλείμματα και με όλα τα παιδιά». Ο αθλητισμός πότε μπήκε στη ζωή της; «Ο πρωταθλητισμός ήρθε μετά, δεν ήταν στόχος ζωής να πάρω ένα μετάλλιο».

Ανέκαθεν όμως την ενδιέφερε και η εικόνα της, η θηλυκότητα της, την οποία δεν εγκαταλείπει. «Μου αρέσει πάρα πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά όχι για να αρέσω στον κόσμο. Θέλω να νιώθω καλά, θέλω να νιώθω γυναίκα. Μπορεί να με δεις με τις φόρμες στον αθλητισμό αλλά όταν βγω έξω μου αρέσει να ντύνομαι και να φτιάχνομαι, Ο στίβος με την έξω ζωή μου δεν έχουν καμία σχέση. Προσέχω τα μαλλιά μου, το σώμα μου μέσω της προπόνησης, προσέχω τη διατροφή μου, αλλά δίχως να στερούμαι κάτι».

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πεισματάρα, είναι επίμονη. Κάποια στιγμή στη διάρκεια των σπουδών της θα χάσει το ενδιαφέρον της για τον στίβο, θα βρεθεί ένα βήμα προτού τα παρατήσει. Τότε Θα επέμβει διακριτικά ο μπαμπάς της, ο οποίος θα της δώσει μια συμβουλή που θυμάται ακόμη: «"Θέλεις κι εσύ να γίνεις σαν τους ανθρώπους που είχαν ένα ταλέντο αλλά το παράτησαν; Δεν είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείς απ' το να το μετανιώσεις αργότερα;" Μετά από αυτό άλλαξα γνώμη και επέστρεψα στο όνειρο μου» εξήγησε στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved