Κατερίνα Τσάβαλου: Γιατί ανέβαλε τη βάπτιση της κόρης της;
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: Γιατί ανέβαλε τη βάπτιση της κόρης της;

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς δεν χορταίνει να κρατά στην αγκαλιά της την πέντε μηνών κόρη της.

«Ζω την κάθε στιγμή για την κόρη μου! Μας έφερε την απόλυτη ευτυχία, μας έχει πάρει τα μυαλά!», δηλώνει στη Realnews, αναφερόμενη σε εκείνη και στον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου. Μπορεί αρχικά το ζευγάρι να σκεφτόταν να οργανώσει τη βάφτιση της μικρής μέσα στο καλοκαίρι, τελικά, όμως, αποφασίστηκε το μυστήριο να μεταφερθεί το φθινόπωρο.

«Σκεφτόμαστε παράλληλα να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο», εξηγεί η Κατερίνα, που βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νυφικού. «Προς το παρόν, αυτό το διάστημα προτεραιότητά μας είναι να περάσουμε καλά στις πρώτες μας καλοκαιρινές διακοπές ως οικογένεια». Οι δυο τους είναι μαζί περίπου τρία χρόνια, ενώ στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς είχε γίνει ο πολιτικός γάμος τους στο Δημαρχείο Φαλήρου, με κουμπάρους τους στενούς φίλους τους Γιάννη Αϊβάζη και Μαρία Κορινθίου.

Η Κατερίνα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν στα μέσα του 2016 και σχεδόν αμέσως κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς η όμορφη ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα το Χα- λάνδρι, όπου ζούσε μαζί με τον γάτο της, και εγκαταστάθηκε μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Ο Δημήτρης δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων και αποδείχθηκε ότι είναι ο άντρας που κατέκτησε οριστικά την καρδιά της Κατερίνας Τσάβαλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved